Hovenier in Waalre gezocht?

Wil je jouw tuin omtoveren tot een paradijsje, maar heb je zelf geen groene vingers? Schakel dan Siebers Tuinprojecten in. Als hovenier in Waalre en omstreken kunnen we zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg voor jou uit handen nemen. We richten ons voornamelijk op exclusieve tuinen in het hogere segment. Daaronder vallen niet alleen tuinen voor particulieren, maar ook bedrijfstuinen en allerlei andere buitenruimtes. Kortom: ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf in Waalre? Klop dan eens aan bij Siebers Tuinprojecten!

Ontwerp

Hovenier: van tuinontwerp tot realisatie

Van welke stijl ben je fan? Welke elementen mogen er zeker niet ontbreken in jouw toekomstige tuin? Welke plekjes hebben de meeste zon-uren? Dit zijn slechts een aantal vragen die wij in een persoonlijk gesprek stellen vóórdat we aan de slag gaan met het tuindesign. Jouw wensen staan centraal. Voeg daar de expertise van onze doorgewinterde hoveniers aan toe, en samen komen we tot jouw droomtuin. Benieuwd welke tuinen we al hebben gerealiseerd? Laat je inspireren.

Groene vingers

Hovenier voor tuinaanleg in Waalre

Het werk van onze tekenaars zit erop. Het tuinontwerp ligt er. De finishing touches zijn doorgevoerd. Klaar om de tekeningen tot leven te laten komen! In deze fase van het traject gaan we op zoek naar de beste hoveniers voor de tuinaanleg. We hebben warme banden met de verschillende hoveniers in Waalre en omgeving. Daarom kunnen we zorgvuldig kiezen welke hovenier of tuinier het beste past binnen jouw project. 

Uiteraard verlies je ons in deze fase niet uit het oog. Wij stellen ons namelijk op als projectmanager en we leiden de tuinaanleg in goede banen. Dat wil zeggen dat we alles regelen omtrent coördinatie, communicatie en planning. Het voordeel voor jou? Jij kunt alles loslaten!

Landelijke tuin
Als een paradijsje

Hoveniersbedrijf in Waalre voor onderhoud

Stap voor stap wordt jouw tuin omgetoverd in een prachtige plek. Jouw paradijsje. Een plek waar je je helemaal thuis voelt en die tegelijkertijd aanvoelt als vakantie. Dit gevoel wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Om dat voor elkaar te krijgen, komen onze hoveniers met enige regelmaat terug voor het nodige tuinonderhoud. Zo kun je ieder seizoen opnieuw weer genieten van jouw prachttuin!

Even kennismaken?

Hovenier gezocht in Waalre?

Of je nu een kleine tuin hebt of een grote tuin, wij steken graag de handen uit de mouwen! En heb je de voorkeur voor een moderne tuin of een landelijke tuin? Het is allemaal mogelijk bij Siebers Tuinprojecten. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en of dit een match is? We maken graag kennis met je. Neem gerust vrijblijvend contact op en hopelijk tot gauw!