Kleine tuin

Een kleine tuin inrichten is de grootste uitdaging. Het inpassen van al jouw wensen en praktische zaken is een puzzel op zich. Het integreren van jouw persoonlijke smaak, passende beplanting en stijlvolle aankleding komt daar nog bij. Wij vinden het heerlijk. Met een doordachte aanpak, kennis van materialen en creatief denken komen we bij het maken van een tuinontwerp voor een kleine tuin met de slimste designs en innovatieve oplossingen.

Denken

Voorafgaand aan het tuinontwerp voor de kleine tuin

Om het volle potentieel in het kleine tuinontwerp neer te zetten, verzamelen we eerst alle benodigde input. Het belangrijkst: hoe wil jij de nieuwe tuin gaan gebruiken? En de rest van het gezin? Hoe zie je dit in de toekomst? Wat vind je mooi? Deze en vele andere vragen horen bij de informatie- en analysefase. Het inmeten en een zorgvuldige bestudering van de omgeving is cruciaal. Zon en schaduw, beplanting in de omgeving, het uiterlijk van het huis of bedrijfspand. We nemen het allemaal mee in het tuinontwerp voor de kleine tuin.

Doen

Hoe we de kleine tuin inrichten

De ontwerpfase start met het bepalen van een basis. Welke elementen moeten erin, waar plaatsen we ze en waarom. Want wij doen nooit iets zomaar. De manier waarop we de kleine tuin inrichten is altijd duurzaam. De tuin moet jaren later nog steeds actueel zijn. Met wijzigingen in de beplanting geef je het kleine tuin ontwerp weer een andere look, maar in de basis moet gewoon alles kloppen.

Na het basisontwerp volgt de invulling van de details in het ontwerp voor de kleine tuin. De kleuren en texturen. De beplanting, de materiaalkeuze voor terrassen, plantenbakken en omheiningen. En ook het tuinmeubilair. Een belangrijk element waar stijl en comfort moeten samenkomen om straks heerlijk van de tuin te kunnen genieten. Als alles helder is, wordt dit alles omgezet in 3D beeld zodat je met een digitale wandeling nog eens kunt toetsen of je jezelf in jouw tuin ziet zitten.

Maken

Kleine tuin aanleggen

Wij zijn tuinontwerpers. De aanleg laten we over aan anderen. Maar wij trekken onze handen er niet vanaf. Wij garanderen een resultaat dat klopt met het ontwerp en daarom begeleiden we het hele traject van het ontwerp tot en met de kleine tuin aanleggen. Of dit nu gebeurt door Siebers Tuinprojecten of een andere partij. De coördinatie, communicatie en monitoring van het hele project ligt bij ons. Het mooie is, dat jij daardoor zorgenvrij achterover leunt terwijl je geniet van het uitzicht: jouw droomtuin in wording.

Kijken

De mogelijkheden van een kleine tuin volgens Studio Siebers

Zoek je oplossingen voor een korte brede tuin of een ontwerp voor een lange smalle tuin? Een dakterras of patio? Wij denken graag mee. Voor inspiratie presenteren wij met trots ons portfolio met alle tuinontwerpen voor kleine tuinen, grote tuinen, landelijke tuinen en moderne tuinen die al door ons zijn afgerond.

Kleine tuin ideeën

Kleine stadsoase
STADSTUIN HELMOND

Kleine stadsoase

Living outside
DAKTERRAS GEMERT

Living outside

Residentiële oase
STADSTUIN EINDHOVEN

Residentiële oase

Genieten in Weelde
DORPSTUIN WAALRE

Genieten in Weelde

Strakke en luxe stadstuin
LUXE STADSWONING

Strakke en luxe stadstuin

Contact opnemen

Vul je naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul je adres in
Vul een bericht in
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.