Bedrijfstuin

Wij ontwerpen en realiseren bedrijfstuinen en exclusieve buitenruimtes voor bedrijven. Want wie zei dat de receptioniste het visitekaartje van het bedrijf is, heeft het mis. Jouw bedrijfstuin is het groene visitekaartje. De eerste indruk van jouw bedrijf op haar bezoekers is bij binnenkomst allang gemaakt. Tijdens parkeren van de auto en de wandeling naar de ingang is er al een heel beeld van het bedrijf gevormd en de mooie bedrijfstuin speelt hierin de hoofdrol.

Onderzoek

Een bedrijfstuin weerspiegelt het bedrijfsimago

De huidige bedrijfstuin wordt samen bekeken en geanalyseerd. Dan bespreken we wat je nodig hebt om hier een luxe tuin of goed verzorgde buitenruimte te realiseren. Een grondige analyse van de ruimte, de omgeving en het pand is de belangrijkste stap in onze aanpak. Dit bepaalt naast een diepgaand gesprek met de opdrachtgever de basis voor een exclusief tuinontwerp. Wat heeft het bedrijf voor imago? En waar moet de ruimte praktisch aan voldoen? Is er een parkeerplaats nodig? Is er een wens om buiten te lunchen met het team? We nemen alles mee in het tuinontwerp.

Exclusief tuinontwerp

Praktische en stijlvolle bedrijfstuin

Exclusieve tuinontwerpen voldoen aan persoonlijke smaak, wensen en doelen. Een zakelijke buitenruimte moet daarbij als geen andere buitenruimte een verlenging van het pand zijn. Medewerkers kunnen hier opladen in de pauze en bezoekers worden vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen door een nette en professionele uitstraling. Ook qua looks moeten het pand en de bedrijfstuin één geheel vormen. Van moderne tuinen tot landelijke tuinen. Van grote tuinen tot kleine tuinen. Alles is mogelijk. Deze elementen zijn leidend bij het samenstellen van het voorlopige ontwerp: de fundering van de nieuwe luxe tuin. In het definitieve ontwerp worden de details ingevuld. Overal wordt over nagedacht. Voor nu en in de toekomst moet het kloppen. Tot in de puntjes.

De uitvoering

Exclusieve tuinaanleg bedrijfstuin

Van ontwerp naar uitzicht is nog een behoorlijke stap. Wij zorgen altijd dat het ontwerp straks 100% overeenkomt met de echte buitenruimte. Dat kan op twee manieren: we begeleiden de uitvoerende partij of we schakelen ons zusterbedrijf Siebers Tuinprojecten in. Met een breed portfolio aan tuinprojecten die we samen realiseerden hebben we met hen aan een half woord genoeg.

Na de aanleg van de nieuwe tuin of buitenruimte is de uitstraling van het hele pand on-point. Om die luxe uitstraling het hele jaar te behouden is het onderhouden van je bedrijfstuin een belangrijke terugkerende klus. Studio Siebers neemt ook dit uit handen samen met Siebers Tuinprojecten zodat jij focus houdt op jouw business.

Kijken

Bedrijfstuin inspiratie

Zie je het al voor je? Of compleet niet? Studio Siebers ontwierp kleine en grote bedrijfstuinen voor opdrachtgevers met verschillende stijlen. Oriënteer je met de tuin projecten die we realiseerden en maak kennis met de Studio Siebers fingerprint in elk exclusief tuinontwerp.

Bedrijfstuin ideeën

Bekijk alle projecten

Moderne bedrijfstuin
LUXE WELKOM

Moderne bedrijfstuin

No Featured Image set
GOOSSENS NUENEN

Waardig welkom

No Featured Image set
VD BOSCH TRANSPORT ERP

The factory

No Featured Image set
BEDRIJFSENTREE BEEK EN DONK

Esthetisch onthaal

No Featured Image set
VD BOSCH TRANSPORT ERP

Finish in violet

Grote gebaren
BEDRIJFSTUIN VEGHEL

Grote gebaren

Contact opnemen

Vul je naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul je adres in
Vul een bericht in
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.