Tuin- en landschapsarchitect

Als tuinarchitect is Studio Siebers specialist in het hogere segment. We werken aan verschillende tuinprojecten en krijgen te maken met tuinen die zó groot zijn dat ze een landschap vormen. Of buitenruimtes die veel meer zijn dan een tuin; een park of ander groen stadsdeel bijvoorbeeld. Voor al deze mooie opdrachten zijn we enorm blij met onze tuinarchitect in het Studio Siebers team. Ben jij ook klaar voor een nieuwe uitstraling van je tuin? Schakel dan Studio Siebers in.

Strak of landelijk

Tuinarchitect moderne tuinen

Ons team is zo samengesteld dat ervaren en frisse out-of-the-box denkers elkaar stimuleren en in balans houden. De tuinarchitecten ontwerpen moderne tuinen op die manier leunend op jarenlange ervaring. Dat maakt de kwaliteit duurzaam en het tuinontwerp tijdloos. We hebben dan ook geen speciale tuinarchitect voor landelijke tuinen of juist voor de moderne strakke stijl. In de samenwerking halen we het beste uit beide werelden. Met klantwensen en toekomstbestendige kwaliteit haarscherp op het vizier, voorzien we iedere tuin en buitenruimte van onze karakteristieke Siebers Fingerprint.

Buitenruimtes

High-end tuinprojecten

Tuinprojecten zijn niet altijd tuinen. We hebben het dan over buitenruimtes. Want een tuinarchitect richt ook bedrijfstuinen of een (deel van een) onbebouwd plangebied in. Dat zijn bijvoorbeeld recreatieterreinen, openbare ruimtes of plantsoenen. Denk aan een skatepark of de groene inrichting van een bedrijventerrein of campus, maar ook de ruimte om een station of ziekenhuis. Met ontwerpen die functioneel, stijlvol en passend in de omgeving zijn. Ook hier is duurzame kwaliteit een belangrijk aandachtspunt. Met een grondige aanpak waarin de analyse van gebruikerswensen en omgeving leidend is, komt onze tuinarchitect tot een ontwerp dat lange tijd actueel en mooi blijft.

In het echt

Inspiratie van onze tuinarchitect

Buitenruimtes inrichten is vaak lastiger dan tuinen. Meer ruimte betekent meer mogelijkheden en dus ook meer keuzes. Wat is mooi en wat past in de omgeving? Krijg een indruk van de tuinprojecten die we mochten ontwerpen en uitvoeren in ons portfolio.

Stapsgewijs naar je droomtuin toewerken

De tuinarchitect van Studio Siebers realiseert stap voor stap een high-end tuin waar je van droomt:

Kennismaking

Om je droomtuin te realiseren en het optimale uit de beschikbare ruimte te halen, komen we eerst langs voor een persoonlijk gesprek. Hierbij maken we je wensen inzichtelijk en vormen we een beeld van de omgeving, inclusief digitale inmeting en zon-schaduwanalyse. Op basis van alle bevindingen gaat de tuinarchitect aan de slag.

Het ontwerp

Het oog wil ook wat, daarom maken we een digitaal ontwerp van het gewenste eindresultaat. We leggen hier alle besproken elementen, ideeën en de beplanting in vast. Geheel in je gekozen stijl, inclusief Siebers Fingerprint.

De tuinaanleg

Is het ontwerp geheel naar wens? Dan gaan we over op de realisatie. We plannen de aanleg, vergaderen over de juiste aanpak en treffen alle nodige voorbereidingen. Alles voor een gestroomlijnde realisatie.

Oplevering en nazorg

Als alles naar wens is, leveren we je nieuwe tuin op. Vanaf nu is het tijd om te genieten van een persoonlijke oase aan huis, geheel in je eigen stijl. Hierna zit ons werk er niet op, want we keren graag terug om je exclusieve tuin te onderhouden.

Waarom een tuinarchitect?

Als je een tuinarchitect in armen neemt, geef je het tuinontwerp en de aanleg met een gerust hart uit handen. Onze tuinarchitect is opgeleid om tuinen en buitenruimtes nauwkeurig te analyseren en op basis van je wensen te bepalen waar de mogelijkheden liggen.

De tuinarchitect van Studio Siebers laat binnen en buiten samensmelten. Met een architectonisch ontwerp verbinden we namelijk je tuin met de omgeving en trekken we de stijl van je interieur door in de tuin. Hierdoor ontstaat er een naadloze aansluiting van stijlen waarin je ultiem comfort ervaart.

Wat kost een tuinarchitect?

Bij Studio Siebers beschouwen we ieder tuinproject als uniek en losstaand. Iedereen heeft namelijk zijn eigen specifieke wensen, waar geen standaardoplossingen voor bestaan. Daarom hanteren we ook geen standaardprijzen.

Tuinarchitect voor tuinen in heel Nederland

Als tuinarchitect zijn we veel werkzaam in Abcoude, Eindhoven en Heemstede, maar we komen overal in Nederland om tuinen te voorzien van de verdiende metamorfose. Dit geldt ook voor het plegen van onderhoud.

Laat je ontzorgen door Studio Siebers

Ben je benieuwd wat onze tuinarchitect voor jou kan betekenen? Of wil je onze mening even horen? Neem dan gerust contact met ons op. De tuinarchitect van Studio Siebers geeft je graag een eerste indruk en denkt met je mee.