High-end tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp laten maken is het begin van jouw droomtuin. Het Studio Siebers team is specialist in exclusieve tuinontwerpen waarbij we een klap aan ervaring combineren met de laatste technieken en een frisse blik. We helpen je graag bij het maken van een tuinontwerp. Onderscheidend in stijl, kwaliteit en service zijn wij elke dag bezig met onze grote liefde: tuinontwerp en aanleg.

Welkom

Tuinontwerp voortuin

Een tuinontwerp voor de voortuin kan een entree voor een bedrijfstuin, een met bloemen versierd pad of een aangeklede oprijlaan zijn. Een kleine voortuin of een grote voortuin? Hoe dan ook, voortuinen zijn bepalend voor hoe je thuiskomt. Of, bij bedrijfstuinen, de manier waarop medewerkers en bezoekers elke dag worden ontvangen. Zeg welkom met een tuinontwerp voor de voortuin van Studio Siebers! En dankzij de doordachte indeling zijn de exclusieve tuinen toekomstproof. Elke aankomst in jouw tuin is weer genieten.

Ontspan

Tuinontwerpen achtertuin

Onze tuinontwerpen voor de achtertuin worden gebaseerd een grondige analyse. Want een tuin inrichten from scratch, dat is een jungle van keuzes, afwegingen en mogelijkheden. Waarom je terras hier? Wat is de beste plek voor het zwembad en waarom? Hout of tegels? Als je besluit een tuinontwerp te laten maken, weet je zeker dat alles op zijn plek komt om de juiste redenen. Ten minste, bij ons. We kijken niet alleen naar jouw wensen en ideeën, maar ook naar de ruimte, de omgeving en zelfs naar de toekomst. Dus al tijdens het proces kun je ontspannen: overal wordt aan gedacht. Laat staan als jouw tuin eenmaal klaar is.

Realisatie

Tuinontwerp en aanleg

Je hebt je tuin laten ontwerpen. Helemaal tevreden over de indeling, de gekozen materialen en de beplanting. Je hebt een heel duidelijk 3D beeld gekregen van de tuin zoals deze moet worden. De volgende stap is de uitvoering. Om zeker te zijn dat de realiteit klopt met het ontwerp gaan wij verder. Door de planning, coördinatie en communicatie volledig op ons te nemen blijf jij ook tijdens dit proces ontspannen en is het ontwerp gewaarborgd. Complete ontzorging? Kies voor het ‘In de watten-traject’ waarbij we tuinontwerp en aanleg uit handen nemen, samen met Siebers Tuinprojecten. We houden je goed op de hoogte terwijl jouw droomtuin realiteit wordt.

Ideeën

Tuin laten ontwerpen door Studio Siebers

Tuinontwerp en aanleg in beeld: een uitzicht om van te smullen, een oase om in te ontspannen of een bedrijfstuin die direct indruk maakt. Deze tuinen mochten wij ontwerpen en maken. Wil jij ook een tuinontwerp laten maken, bekijk dan eens het Studio Siebers portfolio om kennis te maken met onze exclusieve  tuinen en buitenruimtes.