Luxe tuin

Hoogwaardige materialen, royale zithoeken, een zwembad of (zwem)vijver: het zijn slechts een aantal ingrediënten van een luxe tuin. Wij van Studio Siebers kunnen jouw luxe droomtuin verwezenlijken. Zo kun jij voortaan, samen met familie en vrienden, genieten van een heerlijke plek waar je tot rust kan komen. Ben je op zoek naar een tuinarchitect voor een exclusief tuinontwerp? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Stappenplan

Reken op een exclusief tuinontwerp

Je tuin is vast heel ruim en biedt veel mogelijkheden. ‘Maar waar moet ik beginnen?’ vraag je je wellicht af. Aan de hand van een doordacht tuindesign kunnen wij je helpen aan nieuwe invullingen van je tuin. Meestal zijn dit inzichten waar je zelf helemaal nog niet aan gedacht had. 

Om tot zo’n exclusief tuinontwerp te komen, werken we altijd volgens een aantal vaste stappen. Zo starten we met een grondige analyse van de huidige situatie. Ook vragen we je het hemd van het lijf: wat zijn jouw wensen en eisen? In ons luxe tuinontwerp denken we vervolgens na over de materialen, beplanting, tuinindeling enzovoort. Tot slot leiden we je graag virtueel rond in het digitale tuinontwerp.

Handen uit de mouwen

Van ontwerp naar exclusieve tuinaanleg

Het tuinontwerp staat en is aan jou gepresenteerd. Op slag verliefd geworden? Dan betekent dit voor ons een ‘go’ om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de exclusieve tuinaanleg. We nemen de meest professionele en ervaren hoveniers in de arm en samen met hen realiseren we jouw luxe droomtuin. Of dat nu gaat om een moderne tuin of een landelijke tuin.

Inspiratie

Deze luxe tuinontwerpen hebben wij al gerealiseerd

Studio Siebers richt zich voornamelijk op exclusieve tuinen voor het hogere segment. Inmiddels hebben wij al heel wat luxe tuinen ontworpen én gerealiseerd. Dankzij die ervaring weten we precies wat dé ingrediënten zijn van een luxe tuin. Ben je op zoek naar wat inspiratie? Bekijk dan zeker ons portfolio even.

Even kennismaken?

Laat Studio Siebers jouw luxe tuin ontwerpen

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Luxe tuin ideeën

Bekijk alle projecten

Strakke villatuin
LUXE WONING

Strakke villatuin

Gestructureerde bostuin
MODERNE VILLA

Gestructureerde bostuin

Moderne leeftuin
LUXE WONING

Moderne leeftuin

Genieten in Weelde
DORPSTUIN WAALRE

Genieten in Weelde

Strakke en luxe stadstuin
LUXE STADSWONING

Strakke en luxe stadstuin

Baden en bewonderen
BOERDERIJTUIN

Baden en bewonderen

Contact opnemen

Vul je naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul je adres in
Vul een bericht in
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.