Villatuin

Je woont in een parel van een huis: een villa. Daarom wil je natuurlijk dat je woning goed tot zijn recht komt. Daarbij speelt een villatuin een heel grote rol. En niet zomaar een tuin, maar één die perfect aansluit op de stijl van je huis en je villa prachtig omlijst. Ben je op zoek naar een tuinarchitect die zich specifiek richt op exclusieve tuinen? Dan zit je bij Studio Siebers goed. Lees snel verder en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Aanpak

Van ontwerp tot realisatie

Je kunt een tuin zien als een interieur: het is zeer persoonlijk. Je kunt de elementen en de indeling helemaal naar je eigen hand zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor villatuinen. Kom je er zelf niet helemaal uit en heb je een frisse blik nodig van een ervaren tuinarchitect zoals Studio Siebers? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Als je ons in de arm neemt, ben je verzekerd van een uitgebreide analyse vooraf, een toekomstproof basisontwerp én de realisatie van jouw droomtuin. En jij? Jij hebt er nauwelijks omkijken naar.

Tijdloos tuindesign

Strakke, moderne villatuin

Wil je je villa het liefst omringen met een moderne, strakke villatuin? Dan kies je voor een tijdloos tuindesign waarvan je járenlang plezier hebt. Onze moderne tuinontwerpen kenmerken zich voornamelijk door natuurlijke materialen, symmetrische vormen en strakke lijnen. Daarmee zorgen we ervoor dat moderne villatuinen rust uitstralen. En we brengen niet alleen balans aan door middel van materialen, vormen en lijnen. We voegen vaak ook elementen toe zoals een strakke vijver, een ruim terras en/of een luxe zwembad. Zo komen nieuwe moderne tuinen 100% in balans.

Klassiek karakter

Landelijke villatuinen

Woon je in een villa die een traditionele, landelijke uitstraling heeft? Of bevindt je villa zich in een natuurrijk gebied? Dan wil je er wellicht voor zorgen dat je tuin naadloos overloopt in zijn omgeving. In dat geval kun je kiezen voor een landelijk tuinontwerp. Landelijke villatuinen van onze hand zijn voornamelijk te herkennen aan organische vormen, weelderige beplanting, sfeervolle zitjes en bestrating met een klassieke look. En net als bij moderne tuinontwerpen geldt: je bent een leven lang verzekerd van een pracht-tuin!

Vrijblijvend kennismaken

Een villatuin laten ontwerpen?

Ben je benieuwd welke villatuinen we al hebben ontworpen en gerealiseerd? Bekijk ons portfolio voor de meest recente projecten van Siebers Groep of doe tuin inspiratie op.  Wil je zelf weten wat de mogelijkheden zijn voor grote tuinen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Villatuin ideeën

Bekijk alle projecten

No Featured Image set
PURE LUXE

Landelijke villatuin

Strakke villatuin
LUXE WONING

Strakke villatuin

Koninklijk compleet
PARKTUIN WAALRE

Koninklijk compleet

No Featured Image set
LUXE BOERDERIJ VILLA

Landschappelijke weelde

Gestructureerde bostuin
MODERNE VILLA

Gestructureerde bostuin

Moderne leeftuin
LUXE WONING

Moderne leeftuin

Contact opnemen

Vul je naam in
Vul een (geldig) e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul je adres in
Vul een bericht in
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google.