Tuinonderhoud voor exclusieve tuinen

Als een tuinontwerp werkelijkheid is geworden kan het genieten beginnen. Totdat er wat tijd verstreken is. De weersinvloeden en de beplanting doen hun ding en dat is niet per se jouw ding. De aanblik van uitgeschoten takken, onkruid, groene aanslag zorgt dat je minder ontspannen in de tuin zit. Of bij een bedrijfstuin focus verliest op belangrijker zaken. Geen zorgen. Wij zijn er ook om je te helpen met het tuinonderhoud.

Tot in de puntjes

Tuinaanleg en onderhoud

Wij vinden het belangrijk dat een tuinontwerp oplevert waar het voor bedoeld is. In de eerste plaats organiseren we daarom alles wat met de aanleg te maken heeft. Want het moet tot in de puntjes kloppen met het tuindesign. Onze aanpak is hier helemaal op gericht. Wij zien daar hoogstpersoonlijk op toe. Met onze vertrouwde partners van Siebers Tuinprojecten komt het altijd goed. Zij zijn ervaren en gespecialiseerd in tuinonderhoud van high-end tuinen en kennen onze werkwijze als geen ander. Als alles klaar is, verzorgen ze ook het tuinonderhoud.

Kennis en ervaring

Tuin laten onderhouden

Het regelen van tuinonderhoud is niet alleen fijn omdat je er werk mee uit handen geeft. Onze mensen hebben kennis van plantenverzorging en zorgen dat de tuin zich mooi ontwikkelt. Wij weten bijvoorbeeld van elke plant wat het juiste moment is om te snoeien of te bemesten. Wij kennen de oorzaken van bijvoorbeeld geel blad en herkennen en genezen plantenziekten. Nieuwe planten toevoegen? Wij weten wat zon- en schaduwplanten zijn en hoe de plant zich in de toekomst zal ontwikkelen.

Een zorg minder

Vraag een offerte voor tuinonderhoud aan

Als tuindesigners zien wij heel graag dat onze opdrachtgevers lang plezier beleven aan hun exclusieve tuin. Een privétuin waar je na het werk niet nog meer werk vindt, maar echt tot rust komt. Of een bedrijfstuin die het hele jaar door representatief moet zijn voor alle bezoekers. Daarom adviseren we je na de realisatie graag over hoe je je tuin het beste kunt laten onderhouden. Wat, wanneer en hoe vaak. Samen met Siebers Tuinprojecten komen we tot een offerte voor het tuinonderhoud dat jouw tuin nodig heeft. Zo geniet je elk seizoen maximaal van jouw exclusieve tuin of buitenruimte.