Studio Siebers

Een buitenruimte in haar volle potentieel

Maak kennis met de outdoor designers van Studio Siebers. Een deskundig team met een heldere visie. Wij streven ernaar een buitenruimte te creëren die haar volledige potentieel benut. Volledig afgestemd op de wensen van de gebruiker én de omgeving, resulteert dit in een exclusief ontwerp.

In de particuliere sector ontwerpen we zorgvuldig doordachte, high-end tuinen die perfect aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Voor zakelijke klanten, waaronder ontwikkelaars en architecten, ontwikkelen wij plannen voor diverse buitenruimtes die als van nature passen in hun omgeving. 


Studio Siebers

Dat is wat we doen

Bij Studio Siebers Outdoor Designers gaan we geen uitdaging uit de weg. Ons team van ontwerpers is gepassioneerd door het creëren van diverse en unieke projecten die verder gaan dan de traditionele grenzen. We geloven sterk in het idee dat een tuin meer is dan alleen een buitenruimte – het is een naadloze verlenging van uw levensstijl, de architectuur en het omliggende landschap.

Ieder project dat we aanpakken, of het nu groot of klein is, krijgt bij ons de volledige aandacht en toewijding. We streven ernaar om een ontwerp te creëren dat niet alleen past bij uw wensen en ideeën, maar ook perfect in harmonie is met de woning en de omgeving.

Onze plannen zijn geen standaardwerk. De rode draad in onze ontwerpen zijn de basiselementen zoals zon, wind en zichtlijnen. Door deze elementen op een doordachte en evenwichtige manier te gebruiken en te integreren, ontstaat er een buitenruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en inspirerend om in te leven.

Inspiratie

Maak kennis met de unieke Siebers golden touch

Het idee voor een tuinontwerp van onze outdoor designers vormt zich terwijl u zich oriënteert met voorbeelden.

Meer inspiratie
Strakke villatuin
LUXE WONING

Strakke villatuin

No Featured Image set
MODERNE VILLA

Landelijke tuin voor moderne villa

Neem contact op

Laat u verwonderen met een ontwerp
van onze outdoor designers.

Neem contact op