High-end tuindesign is ons ding

Als tuindesigner is Studio Siebers specialist op het hogere segment. De luxe en exclusieve tuinontwerpen die zowel qua looks als functionaliteit maximaal scoren. En er is meer: wij ontzorgen je op een heel nieuw niveau. Al snel na de keuze voor een tuindesign van Studio Siebers, geniet je ontspannen van de nieuwe tuin in wording.

Landelijke tuin
Team droomtuin

Alles aan boord voor het beste tuindesign

Het team van Studio Siebers is met zorg samengesteld. De samenwerking van ervaren- met vers opgeleide tuindesigners zorgt voor vernieuwende exclusieve tuinontwerpen die gebaseerd zijn op een sterke, toekomstproof fundering. Onze tuindesigns kunnen op die manier lang mee en blijven jarenlang actueel.

Professioneel

Alle input voor tuindesign wordt verzameld

Voordat we starten met het exclusieve tuinontwerp gaan we met je in gesprek. Met een vast stappenplan zorgen we dat we antwoorden hebben op alle belangrijke vragen. Jouw wensen en doelen staan centraal. Dan meten en analyseren we de buitenruimte, de woning of het bedrijfspand en de directe omgeving om te zorgen hoe we die wensen het slimst en het mooist in het tuindesign kunnen opnemen.

Compleet

Exclusieve tuinaanleg en onderhoud

Wij zijn tuindesigners. En onder ons eigen dak werken we samen met specialisten in exclusieve tuinaanleg. Met hen hebben we aan een half woord genoeg en varen we blind op de uitvoering van jouw toekomstige tuin. Het tuindesign wordt exact hetzelfde als jouw uitzicht straks. Daar zorgen onze collega’s van Siebers Tuinprojecten voor. En als het allemaal tot in de puntjes geregeld is, zorgen zij met tuinonderhoud dat jouw exclusieve tuin mooi blijft. Zo kan jij het hele jaar maximaal genieten.

De Studio Siebers fingerprint

Exclusieve tuinontwerpen gerealiseerd

Hoe dat eruit ziet? Ontdek de Studio Siebers Fingerprint in ons portfolio. Exclusieve tuinontwerpen die werkelijkheid werden. Landelijke tuinen, moderne strakke tuinen, bedrijfstuinen, villatuinen en meer. Doe inspiratie op voor jouw eigen droomtuin.