Hoveniersbedrijf en tuinontwerpers

Een tuin aan laten leggen door een hoveniersbedrijf? Fantastisch idee, je laten ontzorgen door professionals. maar eerst moet er een tuinontwerp zijn. Heb je al ideeën? Met de professionele blik van de tuinarchitect toets je of het ook goede ideeën zijn. Studio Siebers is specialist in exclusief design van tuinen en buitenruimtes. Samen met hoveniersbedrijf Siebers Tuinprojecten zorgen ze voor het complete pakket: het ontwerp en de tuinaanleg. Praktische oplossingen worden voorgelegd en optisch en inhoudelijk komt jouw tuin tot zijn volle potentieel. De hovenier of tuinier voert het uit. De juiste beplanting op de juiste plaatsen. Het terras op een strategische positie in verband met de zon. We pakken het slim aan: overal is over nagedacht. Geen kans blijft onbenut.

Professionals

Hovenier gezocht

Het aanleggen van een exclusief tuinontwerp geef je niet aan iedereen uit handen. Het ontwerp is niet voor niets zo geworden. De realisatie moet kloppen tot in de puntjes. Behalve met onze vaste partner onder eigen dak, werken wij ook met externe hoveniers samen. Voor tuinprojecten aan de andere kant van het land of als onze collega’s van Siebers Tuinprojecten bezet zijn met andere opdrachten. Wij hebben hiervoor vakbekwame hoveniers gezocht die specifieke ervaring hebben met het aanleggen van high-end tuinontwerpen. Ze kennen de materialen, hebben ervaring met de stijl en de kwaliteit van service die wij onze opdrachtgevers bieden. Op zoek naar een hovenier in Gemert? Lees snel verder!

Geregeld

Hoveniersbedrijf met begeleiding

Nadat onze tuinontwerpers het plaatje compleet hebben, wordt het overgedragen aan de hovenier of tuinier. Maar we laten het niet los. We begeleiden de hovenier bij de aanleg van het ontwerp. Zo garanderen we het resultaat. Tegelijkertijd ontzorgen we jou door de hele aansturing, coördinatie en communicatie bij je uit handen te nemen. En uit je hoofd. Want het is soms complex plan- denk- en regelwerk. Ondertussen houden we je proactief op de hoogte van de vorderingen. Zodat jij ontspannen kunt genieten van een droomtuin die werkelijkheid wordt.

Doen

Offerte aanvragen hoveniersbedrijf

Wat Studio Siebers en Siebers Tuinprojecten samen voor je kunnen betekenen zie je op onze inspiratiepagina. grote tuinen, kleine tuinen, bedrijfstuinen en andere buitenruimtes. Vraag een offerte bij ons hoveniersbedrijf aan voor aanleg en/of onderhoud of maak een afspraak om jouw tuinproject samen met onze hoveniers en tuinontwerpers door te nemen.