Hovenier in Eindhoven gezocht?

Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Of ben je toe aan een geheel nieuw tuinontwerp? Kijk dan niet verder, want je bent bij Siebers Tuinprojecten aan het juiste adres. Wij specialiseren ons met name in het luxere segment van tuinontwerp. Siebers Tuinprojecten richt zich onder andere op het ontwerpen van exclusieve tuinen, buitenruimtes en bedrijfstuinen. Uw tuinontwerp is bij ons in goede handen, maar dat is niet alles: wij benaderen de beste hoveniers in de omgeving van Eindhoven voor de realisatie van jouw droomtuin.

Tuinontwerp

Hovenier met aandacht voor tuinontwerp

Weet jij al welke uitstraling jouw nieuwe tuin mag hebben? Welke materialen en elementen mogen niet ontbreken in jouw nieuwe paradijs? En welke rol spelen licht en schaduw in het ontwerp? Dit zijn de vragen waar Siebers Tuinprojecten een antwoord op zoekt. Op basis van jouw wensen en voorkeuren maken onze hoveniers een persoonlijk ontwerp van jouw droomtuin. Weet je nog niet precies wat je wil? Neem een kijkje bij deze prachtige tuinprojecten en laat je inspireren! Voordat we aan de slag gaan, komen we uiteraard langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking bekijken we meteen je tuin, zodat we de nodige metingen en analyses kunnen verrichten. Deze nieuwe inspiratie nemen we mee naar ontwerpstudio, zodat we van start kunnen gaan met het tuinontwerp. 

Groene vingers

Tuinaanleg door hoveniers in Eindhoven

Dan is het zo ver: het tuinontwerp is klaar voor realisatie. Dat betekent dat wij voor je op zoek gaan naar de beste hoveniers voor de aanleg van jouw tuinontwerp. Natuurlijk kiezen we voor de hovenier in Eindhoven die het beste aansluit bij jouw tuinproject. Geen probleem, want we hebben warme banden met een aantal uitstekende hoveniers in Eindhoven en omgeving. In dit proces stellen wij ons op als projectmanager. Dat betekent dat we alles omtrent de coördinatie, communicatie en planning voor je regelen. Zo kun jij jezelf in alle rust voorbereiden op je prachtige nieuwe tuin!

Een tuin om van te dromen

De hovenier/tuinier

Kijk en aanschouw hoe jouw tuin omgetoverd wordt tot een prachtige, nieuwe plek. Een tuin waarin je je thuis kunt voelen, maar die ook blijft aanvoelen als een bijzonder vakantieoord. En dat elke dag opnieuw, want onze hoveniers komen regelmatig langs om je tuin te onderhouden.

In gesprek

Offerte aanvragen bij hovenier in regio Eindhoven

Is jouw droomtuin landelijke of juist modern? Wat je smaak ook is, wij zorgen er samen voor dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt! Of het nu gaat om een kleine kleine tuin of een grote tuin,wij helpen je graag bij de realisatie van jouw droomtuin. Wil je meer weten over Siebers Tuinprojecten? Vraag dan snel een hovenier offerte aan via deze website. Dan bellen wij je terug om jouw tuin-wensen door te spreken. Tot snel!