Tuinontwerp Eindhoven

Wil je een nieuwe tuin laten ontwerpen door een ervaren tuin-en landschapsarchitect in omgeving Eindhoven? Dan ben je bij StudioSiebers.nl aan het juiste webadres. Wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve tuinen en buitenruimtes voor het hogere segment. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste trends en technieken kunnen we jouw droomtuin in Eindhoven ontwerpen. Je kunt onze gerealiseerde tuinen herkennen aan de meest kwalitatieve materialen, verrassende indelingen en de rustgevende sfeer. Deze drie elementen zorgen namelijk voor een buitenruimte waar je kunt uitrusten en opladen. Dus, wil jij op korte termijn een nieuwe tuin laten ontwerpen in Eindhoven? Op deze pagina lees je hoe wij te werk gaan.

De bouwstenen

Tuin laten ontwerpen: zo gaan we te werk

Wil je je tuin laten ontwerpen door Studio Siebers, een Eindhovens tuinontwerpbureau? Dan kun je een gestructureerde werkwijze verwachten die bestaat uit vijf fasen. De eerste fase is: analyseren. We gaan na wat jouw behoeften zijn en welke kansen de huidige buitenruimte biedt. Daarnaast vragen we onszelf af: gaan we een landelijke tuin ontwerpen of gaan we bijvoorbeeld voor een modern tuinontwerp in Eindhoven? Als dit soort vragen zijn beantwoord, begint het echte werk: het basisontwerp, waarin alle grote elementen een plek krijgen. Het design wordt vervolgens gefinetuned met details als materialen, beplanting en accessoires. En tenslotte, wanneer het tuinontwerp definitief is, nodigen we je uit om een digitale wandeling te maken door jouw nieuwe tuin of buitenruimte.

Laat je inspireren

Strakke tuinontwerpen in Eindhoven

Droom je van een strakke, moderne tuin die rust uitstraalt en die exclusief aanvoelt? Dat kunnen wij voor je regelen. Wij klimmen maar al te graag achter onze tekentafel voor een modern tuinontwerp in Eindhoven. Deze strakke tuinontwerpen kenmerken zich altijd door geometrische vormen, moderne materialen, duidelijke lijnen en rechte vlakken. Klopt alles en ben jij tevreden? Dan gaan we over tot de daadwerkelijke realisatie van jouw nieuwe moderne tuinontwerp. Ben je benieuwd naar de tuinontwerpen in Eindhoven die we al hebben gerealiseerd? Doe dan hier inspiratie op! 

Nog meer inspiratie

Landelijke tuin ontwerpen in Eindhoven

Niet zo’n fan van strakke, moderne tuinen en buitenruimtes? Geen probleem: je kunt bij Studio Siebers ook terecht voor landelijke tuinontwerpen in Eindhoven. Deze landelijke tuinontwerpen zijn zeer geschikt als je in een landelijke omgeving woont, bijvoorbeeld in een landhuis of op een boerderij. Maar, een landelijk tuinontwerp kan ook heel verrassend zijn in combinatie met een strak en modern huis. Inspiratie nodig? Dit zijn de landelijke tuinontwerpen die we al hebben gerealiseerd.

Opgeknapt

Tuinrenovatie in Eindhoven

Stel: je woont in Eindhoven en je bent toe aan een tuinrenovatie. Ook dan ben je bij Studio Siebers aan het juiste adres. Want naast geheel nieuwe tuinontwerpen, richten wij ons ook op tuinrenovaties in Eindhoven. Hierbij maken we gebruik van de mogelijkheden die je tuin of buitenruimte nu al biedt en daarop borduren we voort. In de meeste gevallen betekent dit dat we niet de gehele tuin op de schop nemen, maar slechts kleine wijzigingen aanbrengen. Daarnaast kunnen wij het regelmatige tuinonderhoud van jouw exclusieve tuin uit handen nemen.

Meer weten?

Offerte voor tuinontwerp Eindhoven

Wil je graag je tuin laten ontwerpen door Studio Siebers, maar heb je behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen niet wachten om je alles te vertellen. En ben je benieuwd welk prijskaartje er aan een tuinontwerp in Eindhoven zit? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Kortom: we maken graag kennis met je!