Tuinonderhoud Eindhoven

Het is alweer een tijdje geleden dat je tuin is aangelegd. Je merkt dat je tuin wat heeft geleden onder de weersinvloeden of door andere zaken. Tijd dus om je tuin weer even wat liefde te geven. Naast tuinontwerp en tuinaanleg in Eindhoven, kunnen wij je tuin onderhouden. Uiteraard op de meest professionele, grondige manier. Nadat je je tuin en bedrijfstuin hebt laten onderhouden door Studio Siebers, kun jij er weer een hele tijd tegenaan. Geen last meer van uitgeschoten takken, onkruid of groene aanslag. Het genieten van je tuin of buitenruimte kan weer beginnen! Ben je op zoek naar een hovenier in Eindhoven die je tuin kan onderhouden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Het hele plaatje

Tuinaanleg en onderhoud in regio Eindhoven

Studio Siebers zorgt voor het hele plaatje: van tuinontwerp tot de daadwerkelijke tuinaanleg in Eindhoven. En dat is niet alles. Bij Studio Siebers laten we onze projecten niet zomaar los zodra de tuin is gerealiseerd. Integendeel: wij staan met enige regelmaat bij je op de stoep om je tuin te onderhouden. De liefde die we er tijdens de aanleg van de tuin in hebben gestopt, moet natuurlijk wel voelbaar blijven. Is jouw tuin niet door Studio Siebers gerealiseerd, maar wil je je tuin of buitenruimte wel laten onderhouden door ons? Geen probleem natuurlijk. De groene vingers van onze hoveniers weten met iedere tuin wel raad! 

Doorgewinterde hoveniers

Je tuin laten onderhouden?

Wil je je tuin laten onderhouden door een hoveniersbedrijf in Eindhoven? Laat je keuze dan vallen op Studio Siebers. Want als je je tuin laat onderhouden door ons, dan ben je verzekerd van tenminste één ding: wij hebben kennis van het verzorgen van allerlei planten en bomen. We weten bijvoorbeeld precies wat het juiste moment is om te snoeien en te bemesten. Daarnaast herkennen wij eventuele planten- en bomenziekten. Kortom: als ervaren hoveniers weten wij hoe jouw tuin mooi ontwikkelt.

Weer als nieuw

Tuinrenovatie in Eindhoven

Als we het hebben over tuinonderhoud, spreken we vaak over een kleine opfrisser van je tuin. Maar je kunt het ook grootser aanpakken en kiezen voor een tuinrenovatie. In dat geval kijken we kritisch naar je huidige tuin of buitenruimte en adviseren we je over wat er beter kan. In dit advies nemen we natuurlijk de mogelijkheden van je huidige tuin in acht en daarop borduren we voort. We hebben al een aantal tuinrenovaties in Eindhoven gerealiseerd. Benieuwd? Doe hier wat inspiratie op!

Kennismaken

Een offerte voor tuinonderhoud aanvragen

Als trotse eigenaar van een prachtige tuin wil je natuurlijk dat je tuin goed onderhouden wordt. Het liefst door een ervaren hoveniersbedrijf dat verstand heeft van zaken. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op met Studio Siebers. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn als het gaat om tuinonderhoud in regio Eindhoven. En natuurlijk wil je ook weten welk prijskaartje daaraan hangt. Daarom schrijven we graag een maatwerk offerte voor tuinonderhoud. Laten we kennismaken!