Tuinaanleg Eindhoven

Ben je op zoek naar een hovenier in Eindhoven voor tuinaanleg en onderhoud? Dan zit je bij Studio Siebers goed. Met jarenlange ervaring weten wij wel raad met tuinen en buitenruimtes in alle soorten en maten. Denk dan bijvoorbeeld aan moderne tuinaanleg voor particulieren of exclusieve tuinaanleg van bedrijfstuinen. Daarvoor hanteren we de nieuwste trends en technieken zodat we jouw droomtuin in Eindhoven kunnen ontwerpen én realiseren. Je kunt het werk van ons hoveniersbedrijf in Eindhoven herkennen aan verrassende indelingen, de meest kwalitatieve materialen en een ontspannende sfeer. Kortom: wij zorgen voor een exclusieve tuinaanleg waarin jij kunt uitrusten en opladen. Dus, ben je op zoek naar een partij die een tuinontwerp in Eindhoven kan realiseren? Lees op deze pagina hoe wij te werk gaan en neem gerust vrijblijvend contact op!

Van A tot Z

Tuinaanleg en onderhoud in Eindhoven

Je kunt bij Studio Siebers terecht voor het hele plaatje: van tuinaanleg tot onderhoud. Als we aan de slag gaan met tuinaanleg, in Eindhoven bijvoorbeeld, werken we volgens verschillende fasen. De eerste fase is het analyseren van de huidige situatie: welke mogelijkheden biedt jouw buitenruimte nu? En niet onbelangrijk: wat zijn jouw wensen voor je nieuwe tuin? Kies je bijvoorbeeld voor een landelijke tuin of zie je liever een moderne tuinaanleg? Vervolgens gaan we over op het tuinontwerp in Eindhoven. Alle grote elementen krijgen een plek in het design en ook de details zoals materialen, beplanting en accessoires worden bepaald. En tot slot, als het tuinontwerp klaar is, maken we samen met jou een digitale wandeling door jouw nieuwe tuin.

High-end

Exclusieve tuinaanleg in Eindhoven

Wat mag écht niet ontbreken als het gaat om je exclusieve tuinaanleg in Eindhoven? Wil je bijvoorbeeld een tuin die prachtig aansluit op de sfeer in je huis? Een tuin waarin je helemaal tot rust kunt komen? Wij kruipen maar al te graag achter onze tekentafel. En uiteraard blijft het niet bij een design: onze ervaren hoveniers zorgen voor uw tuinaanleg in Eindhoven en omgeving. En is jouw exclusieve tuinaanleg voltooid? Dan zie je onze hoveniers nog regelmatig terug voor het nodige onderhoud.

Laat je inspireren

Gerealiseerde tuinen

De tuinen die ontworpen en aangelegd zijn door Studio Siebers, kenmerken zich door geometrische vormen en de meest kwalitatieve materialen. Wij zijn pas tevreden over een tuinaanleg als alles klopt en als de tuin rust uitstraalt. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Bekijk onze gerealiseerde tuinen in Eindhoven en doe wat inspiratie op. Op deze pagina vind je hoe onze projecten uit de verf zijn gekomen voor verschillende particulieren en bedrijven in Eindhoven.

Updaten

Tuinrenovatie in Eindhoven

Woon je in Eindhoven of omgeving Eindhoven en is je tuin toe aan een renovatie? Ook dan kun je gerust aankloppen bij Studio Siebers. Want naast een geheel nieuwe tuinaanleg, kun je natuurlijk ook kiezen voor een kleinschalige tuinrenovatie. In het geval van een renovatie maken we gebruik van de opties die de huidige buitenruimte biedt. Meestal betekent dit dat we je tuin niet volledig op de schop nemen, maar slechts kleine wijzigingen aanbrengen.

Meer weten?

Hovenier voor tuinaanleg inschakelen?

Ben je op zoek naar een partij voor tuinaanleg in Eindhoven? En wil je weten wat Studio Siebers voor je kan betekenen? Neem dan gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij staan te popelen om je alle mogelijkheden te laten zien!