Hovenier in Nijmegen gezocht?

Wil je je tuin omtoveren tot een waar paradijsje, maar heb je zelf geen groene vingers? Schakel dan Siebers Tuinprojecten in. Als hovenier in Nijmegen en omgeving hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen én aanleggen van de mooiste tuinen voor particulieren en bedrijven. Benieuwd naar onze werkwijze? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat gerust vrijblijvend een berichtje achter. Dan kunnen we even samen sparren. 

Boerderijtuin
Tuinontwerp en -aanleg

Hovenier: van tuinontwerp tot tuinaanleg

Om een goed tuinontwerp te maken, willen we het naadje van de kous weten. We komen graag bij je langs om de huidige buitenruimte te analyseren: welke plekjes hebben de meeste zon-uren? Hoeveel vierkante meter heb je ter beschikking? Wat zijn de mogelijkheden wat betreft bestrating, beplanting en eventuele waterpartijen? Daarnaast willen we natuurlijk weten welke stijl jouw nieuwe tuin mag hebben. Dit soort vragen tackelen we allemaal tijdens een persoonlijk gesprek. Pas als alle vragen beantwoord zijn, gaan we aan de slag met het tuindesign. Benieuwd welke tuinen we al hebben gerealiseerd? Laat je inspireren.

Droomtuin verwezenlijken

Hovenier voor tuinaanleg in Nijmegen

Als het 3D-tuinontwerp door jou is goedgekeurd, zit het werk van onze tuin- en landschapsarchitect erop. Tijd om de ontwerpen tot leven te brengen. Het stokje wordt overgedragen aan vakmensen met groene vingers. In deze fase van het traject zoeken we namelijk naar de beste hoveniers voor de tuinaanleg. Zo hebben we een goede relatie met verschillende hoveniers in Nijmegen en omgeving. Op die manier kunnen we zorgvuldig op zoek gaan naar de hovenier/tuinier die het beste bij jouw tuinwens past. 

Je verliest ons in deze fase zeker niet uit het oog. We stellen ons namelijk op als projectleider en zorgen ervoor dat de hoveniers op juiste manier worden aangestuurd. Daarnaast verzorgen wij alles rondom planning en communicatie. Het voordeel voor jou? Jij kunt alles loslaten!

Jouw paradijsje

Hoveniersbedrijf in Nijmegen voor onderhoud

Je ziet dat jouw tuin stap voor stap wordt omgetoverd in een prachtige plek: jouw nieuwe paradijsje. Dit wordt een plek waar je je helemaal thuis voelt én die tegelijkertijd aanvoelt als vakantie. Om dit gevoel zo lang mogelijk vast te houden, is het belangrijk dat je tuin regelmatig onderhouden wordt. En je raadt het al: ook voor tuinonderhoud kun je Siebers Tuinprojecten inschakelen.

Neem contact op

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je graag je tuinontwerp laten maken door Siebers Tuinprojecten? En vraag je je bijvoorbeeld af hoeveel tijd er in het aanleggen van een nieuwe tuin gaat zitten? Of wat de gemiddelde kosten zijn van het laten aanleggen van een tuin? Met iedere vraag kun je bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op.