Tuinontwerp Nijmegen

Ben je woonachtig in Nijmegen en wil je een nieuwe tuin laten ontwerpen? Maak dan kennis met Studio Siebers. Wij zijn een tuin-en landschapsarchitect met tientallen jaren ervaring, waardoor we inmiddels een zeer gevarieerd portfolio hebben opgebouwd. Laat je je nieuwe tuin door Studio Siebers ontwerpen? Dan ben je verzekerd van een verbluffend tuinontwerp. Laat je verrassen door originele tuinindelingen, unieke materialen en prachtige beplanting! Ben jij klaar voor een geheel nieuw tuinontwerp, bij jou thuis in Nijmegen? 

Inspiratie voor een tuin met zwembad
Stap voor stap

In 5 fasen je nieuwe tuin laten ontwerpen

Kies je ervoor om jouw tuin te laten ontwerpen door Studio Siebers? Dan kun je een heel gestructureerde manier van werken verwachten. Als tuinarchitect c.q. hovenier in Nijmegen werken wij altijd met een 5-stappenplan. Zo weet jij precies wat je te wachten staat en wat je van ons kan verwachten. 

Stap 1 is het analyseren van je huidige tuin of buitenruimte. Vervolgens vragen we je het hemd van het lijf: wat is jouw smaak en wat moet er sowieso in je nieuwe tuin in Nijmegen verwerkt worden? Met al deze inzichten en kennis beginnen we met een basisontwerp. Hierin wordt de indeling van de tuin ingetekend. Stap 4 staat in het teken van het selecteren van de materialen, bestrating de beplanting. De laatste stap is het maken van een 3D-ontwerp. Wij leiden je graag digitaal rond in jouw nieuwe tuin!

Moderne, strakke tuinontwerpen

Verliefd op modern tuinontwerpen in Nijmegen?

Je rijdt, fietst of loopt vast wel eens door Nijmegen. Ga dan eens voor jezelf na: van welke tuinen word jij nou echt enthousiast? Zijn dat moderne tuinontwerpen die zorgen voor rust en eenheid? Goed nieuws: ook jij kan zo’n strakke tuin laten ontwerpen. Wij staan te popelen om achter onze tekentafel te kruipen voor een tijdloos en modern tuinontwerp in Nijmegen. Ben je verliefd geworden op het uiteindelijke moderne tuinontwerp? Dan is het tijd om jouw gedroomde tuin ook daadwerkelijk te realiseren!

Weelderige en landelijke stijl

Fan van landelijke tuinontwerpen

Zou je eerder kiezen voor een tuin met een landelijke sfeer? Ook dan ben je bij Studio Siebers aan het juiste adres. Landelijke tuinontwerpen worden voornamelijk gekozen door mensen die een natuurrijke omgeving (gaan) wonen. Op die manier laat je je tuin namelijk geleidelijk overvloeien in het omringende landschap. Logisch! Maar toch zoeken wij bij Studio Siebers ook graag de contrasten op. Een landelijke tuin gaat soms juist heel mooi samen met een modern huis. Of andersom: hoe tof ziet een moderne tuin eruit in combinatie met een boerderij of landhuis? De keuze is aan jou!

Contact

Meer weten onze tuinontwerpen?

Spreekt onze werkwijze je aan? Ben je onder de indruk van de gerealiseerde tuinen op onze website? En wil je graag meer informatie over onze tuinontwerpen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag kennis met je. En ben je benieuwd welk prijskaartje er aan een tuinontwerp in Nijmegen hangt? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op.