Tuinaanleg Waalre

Ben je al een tijdje op zoek naar een hovenier in Waalre voor tuinaanleg én onderhoud? Maak dan kennis met Studio Siebers: een doorgewinterde tuinarchitect én hovenier in Waalre en omgeving. We hebben een flinke portie ervaring als het gaat om exclusieve tuinaanleg. Of het nu gaat om particuliere tuinen of bedrijfstuinen. Ga je met Studio Siebers in zee? Dan weet je zeker dat je tuin voorzien wordt van de nieuwste en meest kwalitatieve materialen. Daarbij houden we ook altijd de meest recente trends in het oog.

Totaalplaatje

Exclusieve tuinaanleg: van A tot Z

Van tuinontwerp tot tuinaanleg en -onderhoud: bij Studio Siebers kun je terecht voor het totaalplaatje. Om jouw droomtuin te realiseren, doorlopen we altijd verschillende fasen. En tijdens deze fasen betrekken we jou continu, zodat je weet welke keuzes worden gemaakt. 

We beginnen natuurlijk bij het begin: het tuinontwerp. Voordat we daarmee aan de slag kunnen, analyseren we welke mogelijkheden de huidige buitenruimte biedt. Daarnaast nemen we natuurlijk jouw wensen en eisen in acht. Pas als jij tevreden bent met het uiteindelijke tuinontwerp, start onze hovenier met de tuinaanleg in Waalre of omstreken.

Landelijke tuin
Weelderig of strak?

Landelijke of moderne tuinaanleg

Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak wat betreft tuinaanleg. Dat is maar goed ook, anders werd het straatbeeld wel erg saai. Wat is jouw smaak? Ben je bijvoorbeeld fan van een moderne tuinaanleg met symmetrische vormen, strakke lijnen en trendy materialen? Of ben je meer een liefhebber van weelderige en landelijk tuinontwerpen? In alle gevallen ben je bij Studio Siebers aan het juiste adres; ook als je nog niet precies weet welke stijl je het mooiste vindt.

Onze signature

Tuinaanleg in Waalre en omgeving

Inmiddels hebben we al vele mensen blij verrast met een verfrissende, nieuwe tuinaanleg in Waalre en omgeving. Maar wat is nu precies onze signature? Waar kun je onze tuinontwerpen aan herkennen? Nou, dat zijn met name de symmetrische tuinindelingen die een lust zijn voor het oog. Alles moet kloppen, want pas als alles in balans is, straalt de tuin de juiste sfeer en rust uit. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze gerealiseerde tuinen en laat je inspireren

Van A tot Z

Tuinaanleg én onderhoud in Waalre

Zo, je nieuwe tuin is werkelijkheid geworden. Vanaf nu ben jij trotse eigenaar van een spiksplinternieuwe tuin met de juiste elementen, planten en eventuele waterpartijen. Ons werk zit erop. Voor even dan, want we komen uiteraard regelmatig terug voor periodiek tuinonderhoud. Zo heb jij er geen omkijken naar en kun je zo lang mogelijk genieten van je droomtuin. Kortom, Studio Siebers is er voor het totaalplaatje: van tuinaanleg tot onderhoud.

Kennismaken

Hovenier voor tuinaanleg in Waalre gezocht?

Heb je al enig idee hoe jouw droomtuin eruit moet komen te zien? Of laat je je graag adviseren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij ontwerpen én realiseren met alle liefde een tuin waarvan jij járenlang plezier hebt.