Tuinonderhoud Waalre

Heeft jouw tuin dringend onderhoud nodig? Bijvoorbeeld omdat je tuin verduurd is dankzij de verschillende weersinvloeden? Maak dan kennis met Studio Siebers. Wij hebben alle kennis en tools in huis om jouw tuin op een professionele en grondige manier te onderhouden. En als ons werk erop zit, weet je zeker dat je tuin er weer een hele tijd tegenaan kan. We zorgen ervoor dat je tuin er spik en span uitziet, zonder uitgeschoten takken, onkruid en groene aanslag bijvoorbeeld. Ook pakken we achterstallig onderhoud met beide handen aan. Zo kun jij weer volop genieten van het buitenleven, het hele jaar door! 

Parktuin
Totaalplaatje

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Waalre

Je kunt Studio Siebers in de arm nemen voor het totaalplaatje: van tuinontwerp in Waalre tot de effectieve tuinaanleg. Is je droomtuin dan eindelijk realiteit geworden? Dan is het natuurlijk belangrijk om je tuin ook zo mooi mogelijk te houden. Daarom komen we minimaal één keer per jaar bij je langs voor tuinonderhoud in Waalre. Zo kun je ons bijvoorbeeld inschakelen om je tuin winter- of zomerproof te maken. 

Is jouw tuin niet door Studio Siebers verwezenlijkt? Ook dan kun je ons uiteraard inschakelen voor grondig tuinonderhoud. Onze hoveniers kunnen uit de voeten in iedere tuin!

Groene vingers

De beste hoveniers

Ben je van plan om je tuin te laten onderhouden door Studio Siebers? Dan brengen we je in contact met onze hoveniers in Waalre. Zij komen uitsluitend met de beste gereedschappen naar je toe. Ze nemen je graag mee in wat ze doen. Zo geven ze je namelijk graag adviezen over het verzorgen van je bloemen en planten. En wanneer ze in je tuin aan het werk zijn, herkennen ze direct eventuele planten- en bomenziekten. Kortom: de groene vingers van onze hoveniers helpen jou aan een perfect onderhouden tuin.

Wat kost tuinonderhoud?

Een offerte voor tuinonderhoud aanvragen

Als je veel geïnvesteerd hebt in je (nieuwe) tuin, dan wil je natuurlijk ook dat ‘ie zo lang mogelijk mooi blijft. Niet voor niets dus dat regelmatig tuinonderhoud o-zo belangrijk is. Maar, uiteraard hangt er een prijskaartje aan professioneel tuinonderhoud. Wil je weten wat de exacte kosten zijn van tuinonderhoud door Studio Siebers? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.