Tuinontwerp Waalre

Woon of werk je in Waalre en wil je een nieuwe (bedrijfs)tuin laten ontwerpen? Laat je keuze dan vallen op Studio Siebers. Wij zijn een zeer ervaren tuinarchitect met oog voor detail. Inmiddels hebben we al een flink portfolio opgebouwd waaruit je veel inspiratie kunt putten. Zoals je ziet zijn we met name gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve tuinen voor het hogere segment. We werken namelijk uitsluitend met de nieuwste technieken en materialen. Daarnaast zijn we continu op de hoogte van de nieuwste trends binnen de wereld van tuindesigns.

Landelijke tuin
Onze werkwijze

Een tuin laten ontwerpen volgens 5 stappen

Wil je een nieuwe tuin in Waalre laten ontwerpen door Studio Siebers? Dan kun je een hele duidelijke, gefaseerde werkwijze verwachten. Wij splitsen ieder tuinontwerp-traject namelijk uit in vijf fasen. Gedurende al deze fasen betrekken we jou, zodat we zeker weten dat we nergens de plank misslaan.

We starten met het analyseren van de huidige tuin en kijken naar de opties die de buitenruimte nu biedt. Daarna brengen we al jouw wensen en eisen in kaart. Op basis van die wensen en eisen starten we met het intekenen van het basisontwerp. Vervolgens kiezen we materialen en planten die het plaatje compleet maken. En dan? Dan maken we – samen met jou – een digitale wandeling door jouw nieuwe tuin. Ben je verliefd geworden op het tuinontwerp? Dan gaan we over tot de daadwerkelijke tuinaanleg.

Parktuin
Minimalistisch & strak

Strak en modern tuinontwerp in Waalre

Word jij warm van een modern tuinontwerp? Een strakke en moderne tuin die rust uitstraalt en waar je weinig omkijken naar hebt? Van die droom maken wij werkelijkheid. We klimmen het liefst vandaag nog achter de tekentafel voor een modern tuinontwerp in Waalre. Je herkent onze strakke tuinontwerpen uit duizenden. Waarom? Wij maken gebruik van geometrische vormen, de meest moderne materialen, symmetrische lijnen en rechte vlakken.

Klassiek & groen

Een landelijke tuin ontwerpen in Waalre

Gaat je hart juist sneller kloppen van landelijke tuinontwerpen? Ook dan kun je terecht bij Studio Siebers. Landelijke tuinen zijn echte eyecatchers die perfect passen bij een landhuis, een klassieke villa of een oude boerderijwoning. Woon je juist in een hypermoderne woning? Ook dan kan een landelijk tuinontwerp heel tof werken!

Een match?

Tuinontwerp in Waalre laten maken

Is je interesse gewekt en wil je ontdekken of we een match zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we je over de mogelijkheden en onze werkwijze. We inspireren je ook alvast met wat verrassende inzichten. En ben je benieuwd welk prijskaartje er aan een nieuw tuinontwerp in Waalre zit? Dan stellen we ook graag een op maat gemaakte offerte op.