Tuinarchitect in Waalre gezocht?

Woon je in Waalre en wil je je tuin op korte termijn op de schop laten nemen? Maak dan kennis met dé tuinarchitect van Waalre en omstreken: Studio Siebers. We stellen ons graag even aan je voor. Als ervaren tuinarchitect richten we ons voornamelijk op exclusieve tuinen in het hogere segment. Binnen onze tuindesigns creëren onze tuinarchitecten altijd de juiste sfeer, met de meest verrassende wendingen. Om jouw droomtuin te verwezenlijken, werken we altijd samen met de meest professionele partners. Is je interesse gewekt? Wij kunnen niet wachten om jou ook te leren kennen.

Symmetrisch & strak

Tuinarchitect voor moderne tuinen in Waalre

Altijd al gedroomd van een moderne tuin? Een tuin met symmetrische vormen, strakke lijnen en tijdloze materialen? Daar weten wij wel raad mee. Als tuinarchitechitect van moderne tuinen hebben we al een flink portfolio opgebouwd. Dankzij die ervaring weten we precies wat een moderne tuin compleet maakt. En misschien nog wel het belangrijkste: hoe een tuin rust uitstraalt. Benieuwd welke technieken, materialen en werkwijzen wij hanteren? We vertellen er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Landelijke tuin
Idyllisch & natuurlijk

Tuinarchitect voor landelijke tuinen in Waalre

Ben je meer fan van een landelijk tuinontwerp? Ook dan zit je bij de Waalrese tuinarchitect Studio Siebers goed. Landelijke tuinen zijn meestal grote tuinen die je vindt in een weidse omgeving, bijvoorbeeld bij een landhuis of bij een (voormalige) boerderij. Kortom: dit zijn tuinen die je vaak zult vinden in Waalre en omgeving. Je kunt een landelijke tuin herkennen aan zijn organische vormen, weelderige beplanting en een uitgestrekt gazon. Klinkt dat niet erg idyllisch? We komen je huidige tuin graag bewonderen en klimmen daarna het liefst meteen achter de tekentafel voor een tuinontwerp.

Oogt groot

Uiteraard ook voor kleine tuinen

Is jouw tuin klein? En is het jouw missie om je tuin zo groot mogelijk te laten ogen? Dan komt de professionele blik van een tuinarchitect goed van pas. De kunst is namelijk om de kleine tuin zo goed mogelijk in te richten, zodat alle plekken efficiënt worden benut. Als tuinarchitect hebben we ruime ervaring met het ontwerpen én realiseren van kleine tuinen. We laten je graag zien wat er mogelijk is.

Maak kennis

Tuinbedrijf in Waalre inschakelen?

Hoe ziet jouw ideale tuin eruit? Heb je al specifieke wensen of heb je werkelijk nog geen idee wat je mooi vindt? Wij ontwerpen én realiseren met alle liefde een spiksplinternieuwe tuin waar je jaren mee vooruit kunt. Benieuwd wat je van ons kan verwachten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag kennen.