Tuinarchitect in Eindhoven gezocht?

Woon je in Eindhoven en ben je van plan om je tuin binnenkort op de schop te nemen? Zoek dan niet verder en maak kennis met dé tuinarchitect van Eindhoven: Studio Siebers. Wij stellen ons graag aan je voor als een ervaren tuinarchitect die richt op exclusieve tuinen. We werken namelijk samen met professionele partners en werken alleen met de meest kwalitatieve materialen. Dus, droom jij al zo lang van een spiksplinternieuwe tuin? Wij maken die droom werkelijkheid.

Strak & fris

Tuinarchitect moderne tuinen

Ben je fan van moderne tuinontwerpen? Tuinen met strakke lijnen, symmetrische vormen en moderne materialen? Daar weten wij wel raad mee. Als tuinarchitechitect van moderne tuinen hebben we inmiddels al veel ervaring opgedaan. We weten precies wat er nodig is om een tuin rust uit te laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan paden die parallel lopen, een vijver die overvloeit in de bestrating, strakke borders, ga zo maar door. It’s all about the details.

Romantisch & weelderig

Tuinarchitect landelijke tuinen

Ga je toch liever voor een landelijk tuinontwerp? Ook dan zit je bij de Eindhovense tuinarchitect Studio Siebers goed. Landelijke tuinen vind je voornamelijk in een weidse omgeving, bij een landhuis of een (voormalige) boerderij. Kenmerkende elementen van een landelijke tuin zijn organische vormen, weelderige beplanting en een gazon. Klinkt dat niet heel rustgevend en romantisch? Wij komen graag een kijkje nemen en klimmen daarna het liefst meteen achter de tekentafel voor een tuinontwerp in Eindhoven en omgeving.

Klein maar fijn

Tuinarchitect kleine tuin

Heb je een kleine tuin? Dan is het natuurlijk de kunst om jouw tuin zo groot mogelijk te laten ogen. Vaak is het een hele uitdaging om een kleine tuin zo goed en efficiënt mogelijk in te richten. Daarom komt hulp van een tuinarchitect voor kleine tuinen goed van pas. En uiteraard blijft het niet bij het ontwerpen van een kleine tuin; we maken ons ook hard voor het realiseren van je droomtuin. 

Een opfrisser

Tuinrenovatie Eindhoven

Wil je liever niet je hele tuin op de schop nemen? Dan kun je uiteraard ook kiezen voor een tuinrenovatie in Eindhoven of omgeving. Dat houdt in dat we kleinere aanpassingen aanbrengen en herstelwerkzaamheden uitvoeren, mocht dat nodig zijn. Het doel van zo’n tuinrenovatie is dat we je tuin hier en daar opknappen of zelfs moderniseren. Wil je het nóg kleiner aanpakken en je tuin slechts een opfrisser geven? Schakel ons dan in voor tuinonderhoud in Eindhoven.

Maak kennis

Tuinbedrijf Eindhoven inschakelen?

Wat zijn je wensen en ideeën omtrent een nieuwe tuin? Of heb je werkelijk nog geen idee wat je mooi vindt? Wij helpen je met alle liefde aan een tuinontwerp- en realisatie waar jij nog jaren mee vooruit kunt. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag kennis met je.