Moderne tuinontwerpen

Als jij droomt over een nieuwe tuin, zie je dan een moderne tuin voor je? De brug van dromen naar realiteit is een tuinontwerp voor je moderne tuin. Een klus voor Studio Siebers, dé tuinarchitect voor moderne tuinen. En voordat het tekenen begint gaat er nog best wat aan vooraf. Het ontwerp moet toekomstproof worden en dat bereiken we met een grondige inventarisatie van wensen en een doordachte aanpak.

Tijdloos

Moderne tuin toekomstproof

Natuurlijk wil je bij de aanleg van jouw moderne tuin met de tijd meegaan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste tuintrends en kunnen je daarom adviseren over de nieuwste technieken, materialen of inzichten met betrekking tot het ontwerp. Ondertussen bewaken we vooral bij moderne tuinontwerpen de grenzen tussen trendy en duurzaam. Met een tijdloze basis zorgen we dat de moderne tuin door de jaren heen met slechts kleine aanpassingen modern kan blijven.

Eigen stijl

Moderne landelijke tuin

Je vindt een moderne strakke tuin met rechte lijnen en een strakke vijver mooi, en woont in een landelijk huis of middenin een weiland. Past dat dan wel bij elkaar? Geen zorgen. Wij maken voor grote tuinen en kleine tuinen crossovers in onze moderne tuinontwerpen. Landelijk en modern ontmoeten elkaar tussen de indeling, de beplanting en de tuinmeubelen. Door materialen met elkaar te linken wordt de moderne landelijke tuin toch een geheel met haar omgeving.

Ontwerp klaar

Aanleg moderne tuin

Na een voorlopig modern tuinontwerp, overleg, de fine-tuning en het definitieve ontwerp heb je letterlijk een beeld van hoe de tuin gaat worden. De stap naar een moderne tuin aanleggen is niet de minste. Je kunt hierbij letterlijk wakker liggen van de vraag of het nu echt wel zo wordt als het tuinontwerp. Dat is zó jammer. Je krijgt een nieuwe moderne strakke tuin en dat moet een leuk proces zijn. Omdat we dit erg belangrijk vinden gaan we verder dan een tuinontwerp. We bieden begeleiding bij de realisatie van jouw tuin. De planning, coördinatie en communicatie met alle partijen die betrokken zijn bij de aanleg van de moderne tuin. Kies je ervoor om volledig ontzorgd te worden, leggen we je ook echt in de watten. Samen met Siebers Tuinprojecten nemen we alles over: van ontwerp tot planning en coördinatie, de complete aanleg en meer. Want ook een moderne tuin heeft onderhoud nodig om mooi te blijven. Laat maar los, wij regelen het.

Voorbeelden

De moderne tuinen van Studio Siebers

Je houdt van moderne tuinontwerpen maar je weet nog niet hoe dat er bij jou thuis of in jouw bedrijfstuin uit moet gaan zien. Ons advies: eerst oriënteren. Past de Siebers fingerprint ook bij jou? Doe inspiratie op in ons portfolio voor jouw eigen moderne tuin.