Tuinontwerp landelijke tuin

Woon jij in een landelijke omgeving, een landhuis of boerderij? Met een tuinontwerp voor een landelijke tuin  sluit de tuin mooi op de omgeving aan. Heb je een moderne woning met een grote tuin in een omringend landschap? Of ligt jouw strakke bedrijfspand midden in de landerijen? Een moderne landelijke tuin vormt een mooie overgang tussen beide. Wij van Studio Siebers zijn ervaren in zowel moderne tuinontwerpen als landelijke tuinontwerpen in het hogere segment.

Ontwerp

Tuinarchitect landelijke tuin

Met een tuinarchitect landelijke tuinen kunnen we jouw wensen omzetten in een smaakvol tuinontwerp voor een landelijke tuin. Elementen die je vaak terugziet in deze stijl zijn organische vormen, een gazon, weelderige beplanting, een waterelement en bestrating met een klassieke look. En dat zegt het al: een goed landelijk tuinontwerp is tijdloos. Als tuinarchitect voor landelijke tuinen  zorgen wij dat niet alleen de materialen aan deze eis voldoen. Ook de indeling moet nu en in de toekomst passen bij de leefstijl van jou en je gezin.

Proces

Aanpak landelijke tuin ontwerpen

Om te zorgen dat jouw landelijke tuinontwerp nu en over tien jaar nog steeds up-to-date is hebben we een aantal stappen in onze aanpak waarmee aan alles, maar dan ook alles wordt gedacht. Het begint met een kop koffie en een uitgebreid gesprek om jou en de andere gebruikers te leren kennen. De doelen, de wensen, de toekomst. We zorgen dat we een indruk krijgen van jouw persoonlijke smaak. De tuin en haar omgeving wordt aan een grondige analyse onderworpen. De nieuwe indeling wordt op die manier de beste indeling ooit. En daarom zijn onze landelijke tuinontwerpen altijd toekomstproof.

Ontwerp klaar

Landelijke tuin aanleggen

Na het voorlopige landelijke tuinontwerp volgt de fine-tuning en het definitieve ontwerp. Als je de nieuwe tuin of buitenruimte in 3D gezien hebt kan je niet wachten tot het klaar is. Een landelijke tuin aanleggen vraagt om een strakke planning en management van verschillende partijen. Geen zorgen want wij nemen dit helemaal uit handen. Alleen zo kunnen wij garanderen dat het eindresultaat overeenkomt met het tuinontwerp van de landelijke tuin en dat jij al tijdens het proces kunt ontspannen.

Behalve de begeleiding van ontwerp naar aanleg kun je er bij ons ook voor kiezen alles uit handen te geven. Van ontwerp tot oplevering. We werken dan nauw samen met Siebers Tuinprojecten om de nieuwe landelijke tuin aan te leggen.

Inspiratie

De moderne landelijke tuinen van Studio Siebers

Hoe landelijk en modern gecombineerd worden of hoe wij de landelijke stijl toepassen hangt natuurlijk af van jouw wensen en jouw smaak. Het begint met oriënteren. Bekijk ons portfolio met de landelijke tuinontwerpen die we al -met trots- opgeleverd hebben.