Exclusieve tuinen

Exclusieve tuinen zetten we neer in het volle potentieel. Met een team dat bakken ervaring met nieuwe en frisse opvattingen combineert, onderscheiden we ons op drie belangrijke punten: een uitgebreide analyse voorafgaand, een toekomstproof basisontwerp en maximaal ontzorgd bij exclusieve tuinaanleg.

Analyse

Voor exclusieve tuinen: eerst denken dan doen

Een exclusief tuinontwerp maak je niet uit de losse pols. Onze aanpak start met een diepgaande analyse. De tuin, de omgeving en het pand waar de tuin bij hoort, worden grondig bekeken en uitgemeten. Natuurlijk voelen we jou als de toekomstige tuingebruikers ook uitgebreid aan de tand. Hoe zie je jouw luxe tuin voor je? Wat vind jij mooi? Waar moet het aan voldoen en welke activiteiten vinden er straks in de tuin of buitenruimte plaats? Kortom, we bespreken uitgebreid waar jouw exclusieve tuin aan moet voldoen.

Ontwerp

Toekomstproof en exclusief tuinontwerp

Een exclusief tuinontwerp is de smaak van de opdrachtgever vertaald naar een indeling, passende beplanting en hoogwaardige materialen. Denk aan hout, tegelwerk en stijlvol tuinmeubilair. Het totaalplaatje is een luxe tuin: stijlvol en voorzien van die unieke Siebers fingerprint. Dat hoeft niet te betekenen dat het na enkele jaren weer gedateerd is. Door die uitgebreide analyse ontstaat er een basisontwerp waarbij de grote elementen doordacht gepositioneerd worden. Is er na enkele jaren behoefte aan verandering? Wat aanpassingen in de beplanting geven de tuin weer een frisse look, want de rest is nog helemaal up-to-date.

Realisatie

Exclusieve tuinaanleg

Als het exclusieve tuinontwerp klaar is, zorgen we als er uitvoerende partij voor dat het plaatje klopt met de realiteit. We zijn er ook voor de coördinatie, planning en communicatie. En samen met Siebers Tuinprojecten, specialist in exclusieve tuinaanleg, kunnen we ook de uitvoering voor onze rekening nemen. Vooruitdenken en proactieve communicatie maakt het voor jou als opdrachtgever een zorgenvrij proces. Je kunt ontspannen genieten bij de totstandkoming van het nieuwe uitzicht. Een eigen en exclusieve tuin of buitenruimte.

Inspiratie

Deze exclusieve tuinen maakten wij

Heb je al een beeld bij jouw luxe tuin? De tuinen en buitenruimtes van Studio Siebers lopen uiteen van dakterras tot dorpstuin en zelfs enorme oppervlaktes aan bedrijfstuinen. Doe vooral nog meer inspiratie op en zie hoe we verschillende smaken vertalen naar exclusieve tuinen en buitenruimtes.

Exclusieve tuinontwerpen in uiteenlopende stijlen

Studio Siebers pakt het ontwerpen van een exclusieve tuin grondig aan. Aan de hand van je wensen, je woning of bedrijfspand en de omgeving creëert onze tuinarchitect een high-end tuinontwerp. Naar wat voor tuinstijl ben je op zoek? Studio Siebers heeft ervaring met diverse stijlen en soorten tuinen.

Exclusieve tuin

Boerderijtuin

Woon je op een boerderij in een natuurrijke en serene omgeving? Dan waarborgt Studio Siebers deze eigenschappen in het ontwerp voor je exclusieve boerderijtuin. We stemmen het volledig af op je wensen en trekken de stijl van je interieur graag door naar buiten. Van landelijk tot modern en van industrieel tot klassiek.

Landelijke tuin

Elementen met water, uitgebreide gazons en klassieke betegeling creëren een landelijke stijl. Met een landelijk tuin geniet je van een tijdloos design waar je jarenlang plezier van beleeft. Verlang je naar een excentriekere stijl? Dan kun je landelijk goed combineren met moderne elementen, die gecombineerd een contrasterend schouwspel creëren.

Strakke en moderne tuin

Strakke en moderne tuin

Bezit je een strakke villa die zowel van binnen als buiten een moderne stijl bezit? Dan creëert Studio Siebers graag een exclusieve tuin door deze stijl door te trekken. We voorzien je tuin van strakke elementen die geheel in jouw wensenlijst passen, zoals staptegels, een terras, zwembad en vijver. Na de aanleg van je exclusieve en moderne tuin, geniet je van ultiem comfort omringd door een perfecte combinatie van stijlvolle en strakke elementen.

Exclusieve tuin met buitenlandse invloeden

Door de jaren heen zijn er diverse buitenlandse tuinstijlen overgewaaid naar Nederland, wat in vele tuinen terug te zien is. Heb je altijd al gedroomd van bijvoorbeeld een Mediterrane, Scandinavische of een Oosterse tuin? Dankzij de exclusieve tuinaanleg van Studio Siebers zijn de mogelijkheden oneindig.

Exclusieve tuinaanleg met de juiste styling

Naast het ontwerpen van je droomtuin, nemen we de styling voor onze rekening. Met onze unieke Siebers Styling brengen we de finishing touch aan met meubels en accessoires, geheel afgestemd op het tuindesign. Elk detail is belangrijk.

Interesse in onze exclusieve tuinaanleg?

Wil je de tuin laten omtoveren tot een exclusieve one-of-a-kind tuin? Dan staan de experts van Studio Siebers klaar om jouw project met enthousiasme op te pakken. Van tuinen aan huis tot bedrijfstuinen en (semi) openbare tuinen; we zetten je wensen om in realiteit.