Tuinonderhoud Best

Dankzij alle weersinvloeden heeft je tuin heel wat te verduren. Niet gek dus dat je tuin soms wat extra onderhoud nodig heeft. Daarbij kunnen wij je helpen. Op een professionele en grondige manier geven wij jouw tuin de nodige aandacht en liefde. En als onze taak er dan op zit, kan je tuin er weer een hele tijd tegenaan. Uitgeschoten takken, onkruid en groene aanslag is voorlopig verleden tijd. Ook kunnen we ervoor zorgen dat jouw tuin zomer- of winterproof is. Zo kun jij ieder seizoen genieten van het buitenleven!

Totaalplaatje

Tuinaanleg en onderhoud in Best

Wij van Studio Siebers leveren een totaalplaatje: van tuinontwerp tot de daadwerkelijke tuinaanleg in Best. En daarbij houdt het niet op. Wij zijn zó betrokken bij onze klanten, dat we onze projecten niet zomaar loslaten. Betekent dat dat we elke week bij je op de stoep staan? Nee hoor, maar we vinden het wel belangrijk om regelmatig je tuin te onderhouden. De liefde die we er tijdens de aanleg van de tuin in hebben gestopt, moet natuurlijk wel voelbaar blijven. 

Is jouw tuin of buitenruimte niet door ons gerealiseerd? Ook dan kun je Studio Siebers inzetten voor gedegen tuinonderhoud. Onze hoveniers weten met iedere tuin wel raad!

Groene vingers

Je tuin laten onderhouden?

Wil je je tuin laten onderhouden door Studio Siebers? Dan sturen we onze hoveniers met de juiste gereedschappen naar je toe. Met hun groene vingers kunnen ze jou adviezen geven over het verzorgen van planten en bomen. Daarnaast weten ze precies wanneer het juiste moment is om te snoeien en te bemesten. Ook herkennen ze direct eventuele planten- en bomenziekten. Met andere woorden: bij ons is jouw tuin in goede handen.

Meer informatie

Een offerte voor tuinonderhoud aanvragen

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van jouw prachtige tuin. Daarvoor is goed tuinonderhoud essentieel, het liefst door een ervaren hoveniersbedrijf met verstand van zaken. Neem daarom vrijblijvend contact op met Studio Siebers. We staan te springen om jou meer te vertellen over de mogelijkheden en de handen uit de mouwen te steken. ‘Welk prijskaartje hangt daar dan aan?’, vraag je je waarschijnlijk af. We brengen graag een maatwerk offerte voor tuinonderhoud uit. Maar, laten we eerst kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee.