Tuinontwerp Best

Ben je woonachtig in Best en wil je een nieuwe tuin laten ontwerpen? Kies dan voor Studio Siebers: een tuin-en landschapsarchitect met ruime ervaring en een flink portfolio. Wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve tuinen in het hogere segment. In onze tuinontwerpen passen we dan ook uitsluitend de nieuwste trends, technieken en materialen toe. Op die manier kunnen we jouw droomtuin ontwerpen én realiseren!

Volgens vijf fasen

Een tuin laten ontwerpen: onze werkwijze

Ben je van plan om jouw tuin te laten ontwerpen door ons? Dan kun je rekenen op een zeer gestructureerde werkwijze. Ieder designtraject bestaat namelijk uit vijf fasen: analyseren, alle wensen in kaart brengen, het basisontwerp intekenen, materialen en planten kiezen en tenslotte: een digitale wandeling maken door jouw nieuwe tuin. Al deze stappen doorlopen we samen met jou. Zo weten we zeker dat we nergens de plank misslaan en uiteindelijk jouw droomtuin kunnen verwezenlijken. 

Strak & symmetrisch

Modern tuinontwerp in Best

Droom jij van een modern tuinontwerp? Een tuin die rust uitstraalt, waar je even helemaal kunt opladen? Van die droom maken wij realiteit. We staan te popelen om achter onze tekentafel te kruipen voor een modern tuinontwerp in Best. Waar je onze strakke tuinontwerpen aan kunt herkennen? Dat zijn voornamelijk de geometrische vormen, moderne materialen, strakke lijnen en rechte vlakken. Ben je verliefd geworden op het moderne tuinontwerp dat voor je neus ligt? Dan gaan we over tot de daadwerkelijke tuinaanleg in Best!

Landelijke tuin
Romantisch & weelderig

Een landelijke tuin ontwerpen in Best

Ben je juist meer fan van landelijke tuinen? Ook dan ben je bij Studio Siebers aan het juiste adres. Onze landelijke tuinontwerpen worden vaak gekozen door mensen die in een landelijke omgeving wonen, bijvoorbeeld in een boerderij of in een landhuis. Maar, we zoeken ook heel graag de contrasten op. Zo zijn wij van mening dat landelijke tuinontwerpen ook heel verfrissend werken in combinatie met moderne gebouwen.

Kennismaken?

Tuinontwerp in Best laten maken

Ben je enthousiast geraakt en wil je graag meer weten over de mogelijkheden, onze werkwijze en onze inzichten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag kennis met je. En ben je benieuwd welk prijskaartje er aan een tuinontwerp in Best zit? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op.