Landgoed ontwerp laten maken?

Wist je dat Nederland rijk is aan meer dan 5.000 landgoederen? Op zo’n landgoed bevindt zich vaak een landhuis, een kasteel, een grote boerderij of een kerk. En wat te denken van de tientallen hectaren grond die een landgoed vaak bezit? Hierop vind je meestal uitgestrekte bossen, weilanden, natuurparken, buitenplaatsen, ga zo maar door. Ben je op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor een gloednieuw landgoed ontwerp? Klop dan aan bij Studio Siebers. 

 

Landelijke tuin
Werkwijze

Van exclusief tuinontwerp tot realisatie

Een tuinontwerp voor een landgoed staat niet 1-2-3. Omdat je te maken hebt met een zeer uitgestrekt perceel, is het tekenen van een tuinontwerp nu eenmaal erg tijdsintensief. Maar wij gaan deze uitdaging graag aan. Als tuin- en landschapsarchitect richten wij ons namelijk op exclusieve tuinen voor het hogere segment. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies wat voor exclusief tuinontwerp een prachtig landgoed verdient. 

Neem je Studio Siebers in de arm? Dan ben je verzekerd van een uitgebreide analyse vooraf, een toekomstproof landgoed ontwerp én uiteraard de daadwerkelijke tuinaanleg én landgoed onderhoud.  

Opfrisser of gloednieuw?

Tuinaanleg landgoed

Ben je van plan om een bestaand landgoed een opfrisser te geven en te voorzien van een nieuw tuindesign? Of is het landgoed spiksplinternieuw en moet de buitenomgeving nog vanaf nul aangelegd en aangeplant worden? Wij zorgen in beide gevallen voor het landgoed ontwerp van jouw dromen. Nadat het ontwerp staat en jij 100% tevreden bent, gaan we over tot de tuinaanleg. We schakelen de meest professionele hoveniersbedrijven in en samen met hen realiseren we een oogverblindend landgoed. Het lijkt net een sprookje. Maar geloof ons, het wordt werkelijkheid!

Villatuin
Met liefde & aandacht

Landgoed onderhoud

Een omvangrijk landgoed betekent automatisch: veel onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien en kappen van bomen of het onderhouden van planten, gazons en grindpaden. Dit alles vergt veel tijd. Daarom kun je bij Studio Siebers rekenen op landgoed onderhoud. Op die manier kun je het tuinonderhoud volledig uit handen geven.

Vrijblijvend kennismaken

Een landgoed tuinontwerp laten maken?

Je bent vast benieuwd naar tuinen die we al ontworpen hebben. Daarom verwijzen we je graag door naar ons portfolio voor wat inspiratie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw landgoed? Neem dan gerust contact met ons op. Dan plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.