Tuinarchitect in Nijmegen gezocht?

Zoek je een ervaren en creatieve tuinarchitect in Nijmegen of omgeving Nijmegen? Bijvoorbeeld omdat je onlangs bent verhuisd? Of wil je je huidige tuin een opfrisser geven? Bij Studio Siebers zit je goed. Wij gaan graag aan de slag met een origineel en exclusief tuindesign. Wij verzekeren je dat je toekomstige droomtuin van A tot Z zal voldoen aan al je wensen en eisen. En dat niet alleen: wij voegen ook met alle liefde verrassende en speelse elementen toe aan je nieuwe tuin. Het wordt een waar paradijsje, beloofd!  

Strakke tuinen

Tuinarchitect voor moderne tuinen in Nijmegen

Houd je van moderne tuinen? Met alle strakke lijnen, symmetrische vormen en moderne materialen van dien? Top! Je bent bij Studio Siebers aan het juiste adres. Als tuinarchitect hebben we inmiddels al tientallen jaren ervaring opgedaan op het gebied van moderne tuinontwerpen. Om die reden weten wij precies wat een moderne tuin nodig heeft om de juiste rust uit te stralen. Paar tipjes van de sluier: parallel lopende paden, een moderne vijver, strakke sierbestrating, borders zonder poespas, ga zo maar door…

Landelijke stijl

Tuinarchitect voor landelijke tuinen

Een goede tuin-en landschapsarchitect kijkt altijd heel goed naar de stijl van het huis en het omringende landschap. Zo zorgt hij ervoor dat jouw tuin helemaal opgaat in de omgeving. Voornamelijk bij oude boerderijen, jaren ‘30 huizen en landhuizen wordt er vaak gekozen voor een landelijk tuinontwerp. Dit soort tuinen kenmerken zich door organische vormen, weelderige beplanting en een groot gazon. Fan van zo’n landelijke stijl? Onze tuinarchitect in Nijmegen komt graag een kijkje nemen en kruipt daarna vol inspiratie achter de tekentafel!

Exclusieve tuin
Je tuin in de stad

Tuinarchitect voor kleine tuinen

Woon je in de stad Nijmegen en heb je een relatief kleine tuin? Dan is het nogal een uitdaging om je tuin zo efficiënt en slim mogelijk in te delen. Je wilt natuurlijk alle ruimte in je tuin optimaal benutten! Schakel voor die uitdaging Studio Siebers in. Als tuinarchitect zijn wij namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen van kleine tuinen. En het blijft natuurlijk niet bij het ontwerp alleen: als hovenier in Nijmegen nemen we je tuin ook daadwerkelijk op de schop.

Koffie & kennismaken?

Je tuin op de schop? Laten we kennismaken

Hoe ziet jouw droomtuin eruit? Heb je al wensen en ideeën? Of heb je werkelijk nog geen idee wat je mooi vindt? Wij helpen je met alle liefde aan een tuinontwerp en -realisatie waar je jaren van kunt genieten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag kennis met je, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.