Tuinontwerp grote tuin

Een grote tuin inrichten? Wij hebben een tuinarchitect die groot kan denken. Afgezien van de verschillende elementen zoals terrassen, een loungeplek of het zwembad is er het uitzicht-aspect. Je kijkt letterlijk verder in een grote tuin. Vanuit huis, vanaf het terras, en óp het huis of bedrijfspand van verschillende kanten. Denk jij bij een moderne tuin aan een minimalistisch geheel of een landelijke tuin met veel beplanting en doorkijkjes? Wij zijn er om je te inspireren en samen te komen tot een sensationeel grote tuin ontwerp.

We pakken het breed aan

Alles is mogelijk in een grote tuin ontwerp

De enorme potentie maakt een tuinontwerp voor een grote tuin uitdagend. Er zijn veel keuzes te maken. Daarom hebben wij een doordacht plan. Het begint met een goed gesprek en een uitgebreide analyse. We bespreken jouw levensstijl, jouw persoonlijke smaak en tuinideeën. We analyseren de omgeving en het pand. Wat past hier, en wat is een slimme indeling? Het team van Studio Siebers neemt alle input mee en vertaalt het naar een tuinontwerp voor de grote tuin die de levensstijl van alle gebruikers weerspiegelt én verrijkt.

We gaan diep

Grote tuin aanleggen

Na het basisontwerp worden de details ingevuld. De beplanting, de materialen, de leveranciers en de uitvoerders. Na jouw goedkeuring van het ontwerp begint de realisatiefase van jouw tuin. Wij blijven betrokken. We borgen de kwaliteit van het ontwerp, helemaal tot het echt is geworden. En we borgen de ontspannen staat waarin jij dit proces ervaart. Wij vinden het belangrijk dat jij het hele proces relaxt doorkomt. Een nieuwe, mooie tuin krijgen, dat moet leuk zijn. Met planning, coördinatie en communicatie nemen we werk uit handen en zorgen uit hoofden. Vanaf het grote tuin ontwerp tot en met de aanleg. Onze collega’s van Siebers Tuinprojecten onder ons eigen dak of externe high-end hoveniers gaan vervolgens tot het uiterste voor de aanleg van de grote tuin.

We komen terug

Toekomstproof tuinontwerp grote tuin

Een grote tuin is een zegen. Om het mooi strak en netjes te houden niet. Tenzij je het uit handen kunt geven. Siebers Tuinprojecten zorgt na de aanleg dat ook jouw grote tuinontwerp zo blijft als het bedoeld was: een plek om te ontspannen. Dat de beplanting groeit, is mooi voor de natuurlijke uitstraling. Met periodiek onderhoud zorgen wij dat de bomen, struiken en hagen zich op een mooie en gezonde manier blijven ontwikkelen.