Tuinontwerp Helmond

Woon je in Helmond en wil je een nieuwe tuin laten ontwerpen? Ontdek of Studio Siebers jouw partner in crime wordt. Als tuin-en landschapsarchitect hebben wij ruime ervaring en een zeer gevarieerd portfolio. We richten ons voornamelijk op het ontwerpen van exclusieve tuinen in het hogere segment. Laat je je tuin door Studio Siebers ontwerpen? Dan weet je zeker dat je verrast wordt door de meest originele tuinindelingen, unieke materialen en prachtige beplanting. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van de nieuwste trends en technieken. Op die manier kunnen jouw nieuwe tuinontwerp in Helmond ontwerpen én realiseren! 

Villatuin
Onze werkwijze

Je tuin laten ontwerpen in 5 stappen

Wil je je tuin laten ontwerpen door Studio Siebers? Reken dan maar op een heel gestructureerde manier van werken. Wij delen namelijk ieder tuinontwerp-traject op in vijf stappen. De eerste is het analyseren van de huidige buitenruimte. Daarna willen we natuurlijk weten wat je wensen zijn omtrent je nieuwe tuinontwerp in Helmond. Als we al die basisinformatie op zak hebben, gaan we aan de slag met het basisontwerp. Het kiezen van materialen en planten is stap 4. En tot slot – als het 3D-ontwerp klaar is – leiden wij je graag digitaal rond door jouw nieuwe tuin. Jij blij? Wij blij.

Strak & symmetrisch

Modern tuinontwerp in Helmond

Ben jij dol op moderne tuinontwerpen? Tuinen die rust uitstralen en waarin alles klopt? Van die droom maken wij werkelijkheid. We kunnen niet wachten om achter onze tekentafel te kruipen voor een, tijdloos modern tuinontwerp in Helmond. Deze strakke tuinontwerpen kun je voornamelijk herkennen aan de geometrische vormen, moderne materialen, rechte vlakken en strakke lijnen. Verliefd geworden op het moderne tuinontwerp dat straks voor je neus ligt? Geen tijd te verliezen: onze hoveniers in Helmond gaan jouw gedroomde tuin aanleggen! 

Luxe tuin
Romantisch & rustgevend

Liefhebber van landelijke tuin ontwerpen?

Houd je meer van tuinen met een landelijke sfeer? Ook dan ben je bij Studio Siebers aan het juiste adres. Mensen die in een landelijke omgeving (gaan) wonen, kiezen vaak landelijke tuinontwerpen om de tuin naadloos te laten overvloeien in het omringende landschap. Een logische keuze natuurlijk, maar: wij zoeken juist heel graag de contrasten op. Een landelijke tuin matcht soms juist heel gaaf bij een modern huis. Of andersom: hoe tof ziet een moderne tuin eruit in combinatie met een boerderij of landhuis?!

Kennismaken?

Meer weten over onze tuinontwerpen?

Spreekt onze manier van werken je aan? En ben je onder de indruk van de gerealiseerde tuinen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag kennis met je. En ben je benieuwd welk prijskaartje er aan een tuinontwerp in Helmond zit? Dan stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op.