Een parktuin aanleggen

Wandelen in een park is heerlijk. Maar wat nou als je die wandeling ook in je eigen tuin kan maken? Het kan met een parktuin, aangelegd door Studio Siebers. Je bent de koning te rijk als je iedere dag weer een ander plekje kunt zoeken om te relaxen. Wil je een geheel nieuwe parktuin aanleggen of is jouw parktuin toe aan een opfrisser? Dan zit je bij Studio Siebers goed. Wij hebben namelijk al jarenlang ervaring als tuin- en landschapsarchitect en richten ons specifiek op exclusieve tuinen.

Werkwijze

Toekomstproof & exclusief tuinontwerp

Droom je al jaren van je eigen privé-parktuin? Dan is nu het moment gekomen waarop jij mag gaan nadenken over hoe jouw droomtuin eruit komt te zien. Om er een écht paradijs van te kunnen maken, is het verstandig om een tuin- en landschapsarchitect zoals Studio Siebers in de arm te nemen. Dankzij jarenlange ervaring en een uitgebreid portfolio weten wij precies wat een parktuin prachtig maakt. 

Hoe wij te werk gaan? We starten altijd met een uitgebreide analyse vooraf. Daarna maken we een toekomstproof & exclusief tuinontwerp. En tot slot gaan we over tot het daadwerkelijk realiseren van de parktuin van jouw dromen.

Design

Een nieuwe parktuin ontwerpen

Als we aan de slag gaan met het parktuin ontwerp, kijken we uiteraard goed naar de kansen die de tuin biedt. We nemen graag een kijkje en maken een uitgebreide analyse van de huidige situatie. En natuurlijk zijn we één en al oor als het gaat om jouw wensen en eisen voor een nieuwe tuin. 

Een parktuin van Studio Siebers’ hand herken je voornamelijk aan sfeervolle taferelen, organische vormen, hoge bomen, weelderige beplanting en sierbestrating afgewisseld met waterpartijen zoals een (zwem)vijver of een fontein. Daarnaast mogen de verschillende terrassen, gezellige zitjes en bankjes niet ontbreken. Dat kan uiteraard in een landelijke stijl, maar ook voor moderne tuinen maken we graag een exclusief tuinontwerp.

Realisatie

Aanleg parktuin

Is het tuindesign helemaal naar jouw zin? Dan wachten we geen moment langer en starten we met de aanleg van de parktuin. Deze exclusieve tuinaanleg laten we over aan de meest ervaren en nauwkeurige partner-hoveniers. Wij nemen de rol van projectmanager op ons en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zo zie je jouw exclusieve tuinontwerp langzamerhand tot leven komen.

Kennismaken

Een parktuin aanleggen door Studio Siebers

Wil jij binnenkort ook kunnen genieten van je eigen parktuin aan huis? De eerste stap is snel gezet. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we eens kennismaken.