Tuinarchitect in Helmond gezocht?

Op zoek naar een deskundige tuinarchitect in Helmond? Dan zit je Studio Siebers goed! Heb je bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht in (de omgeving van) Helmond? Of is je huidige tuin simpelweg toe aan een nieuwe uitstraling? Wij gaan graag aan de slag met een oogverblindend exclusief tuindesign. Jouw toekomstige droomtuin zal voldoen aan al je wensen én wordt voorzien van verrassende elementen. Het wordt een waar paradijsje, beloofd!  

Landelijke stijl

Tuinarchitect voor landelijke tuinen

Een tuinarchitect houdt altijd rekening met het huis en het omringende landschap. Op die manier zorgt hij/zij ervoor dat je tuin naadloos overvloeit in de omgeving. Vaak wordt er dan ook gekozen voor een landelijk tuinontwerp. Kenmerkend voor landelijke tuin ontwerpen zijn organische vormen, weelderige beplanting en een groot gazon. Klinkt dat niet heel rustgevend en romantisch? Onze tuinarchitect in Helmond komt graag een kijkje nemen en klimt daarna direct achter de tekentafel voor jouw landelijke tuin van je dromen!

Strakke tuinen

Tuinarchitect voor moderne tuinen

Ben je meer fan van moderne en strakke tuinontwerpen? En word je spontaan verliefd bij het zien van strakke lijnen, symmetrische vormen en moderne materialen? Ook dan ben je bij Studio Siebers aan het juiste adres. Als tuinarchitect hebben we inmiddels al veel ervaring opgedaan. Daarom weten we precies wat er nodig is om een moderne tuin rust uit te laten stralen. Denk aan parallel lopende paden, een moderne vijver, strakke sierbestrating, borders zonder poespas, ga zo maar door…

Voor iedereen

Grote of kleine tuin laten ontwerpen én aanleggen?

Of je nu een grote of kleine tuin hebt: onze tuinarchitect in Helmond weet raad met alle buitenruimtes. Grote tuinen maakt hij knus en overzichtelijk; kleine tuinen richt hij slim en efficiënt in. Dus ben je op zoek naar een tuinarchitect voor kleine tuinen of juist voor grote tuinen? We maken graag kennis met je. En het blijft natuurlijk niet bij het ontwerp alleen. Tuinen aanleggen en tuinen onderhouden behoren ook tot ons dienstenpakket.

Koffie & kennismaken?

Je tuin op de schop? Laten we kennismaken

Hoe ziet jouw droomtuin eruit? Heb je al wensen en ideeën? Of heb je werkelijk nog geen idee wat je mooi vindt? Wij helpen je met alle liefde aan een tuinontwerp en -realisatie waar je jaren van kunt genieten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag kennis met je, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie.