Strakke tuinontwerpen

Als een moderne strakke tuin jouw idee van een droomtuin is, begint het met een ontwerp. Studio Siebers is sterk in exclusieve, strakke tuinontwerpen op maat. Bovendien wordt de indeling doordacht en kun je jaren vooruit met een slim en daardoor toekomstbestendig design.

Strak

Jouw tuinontwerp moet strak worden?

Duidelijke lijnen, rechte vlakken, een ontwerp voor een strakke tuin zorgt voor een rustige aanblik. Alle elementen zijn geometrisch van vorm en dat is een kunst op zich met organische materialen. Wij hebben dit onder de knie. Maar belangrijker nog: jouw doelen, wensen en ideeën moeten geïntegreerd worden in het ontwerp voor een moderne strakke tuin of een landelijke strakke tuin. En er moet rekening gehouden worden met de omgeving. In onze aanpak wordt alles geanalyseerd: de stand van de zon en de woning of het bedrijfspand. Pas als alles klopt gaan we naar realisatiefase van jouw moderne strakke tuin.

Zorgenvrij

Strakke tuin aanleggen

Je hebt een ontwerp voor een strakke tuin laten maken. In 3D krijg je een duidelijk beeld hoe jouw tuin of buitenruimte eruit komt te zien. Dit beeld moet kloppen met het uitzicht als het klaar is. Daarom is niet alleen het tuinontwerp strak, maar ook onze begeleiding. Zodat degenen die de strakke tuin aanleggen precies weten hoe. We coördineren, communiceren en monitoren het proces. Je kunt gerust toekijken hoe een droomtuin werkelijkheid wordt.

In de watten

Strakke tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden

Wil je het proces vanaf het tuinontwerp tot en met het aanleggen van de strakke tuin ook strak georganiseerd hebben? En het liefst zonder dat je hier zelf veel (denk)werk en zorgen van hebt? Dat is onze specialiteit. Wij leggen je, samen met Siebers Tuinprojecten in de watten en nemen alles uit handen en hoofden. Wij denken, ontwerpen en sturen de aanleg van jouw strakke tuin aan tot in de puntjes. Voordat je een vraag hebt, komen we proactief met antwoorden. Want jij koos een moderne strakke tuin of een strakke landelijke tuin om te ontspannen. Dat mag dan direct beginnen en nooit meer stoppen. Want met periodiek onderhoud zorgen we dat jouw nieuwe tuin er het hele jaar uit blijft zien als op het tuinontwerp.

Ideeën

Strakke tuinontwerpen die wij maakten

Je houdt van strakke tuinontwerpen maar weet nog niet precies hoe. Mooi, want daar is het team van Studio Siebers natuurlijk voor. Past de kenmerkende Siebers fingerprint ook bij jouw wensen? In ons portfolio doe je inspiratie op met de door ons opgeleverde strakke tuinontwerpen.